Kiskovász Pajta & Inn

Egy hely, varázslatos energiákkal… Vonulj el a nyüzsgő élet zajától!

Pihenj, meditálj, sétálj, sportolj, hallgasd a madarak csiripelését. Lassulj le ezen a békés, természetközeli helyen, a Bakony lábainál, Nagytevelen, egy takaros kis sváb falucskában.

A Kiskovász Pajta & Inn egy kétszobás teljesen felújított, önálló parasztház, összesen 6 fő fogadására alkalmas. Meszelt falak, fa gerendás födém, és hajópadló. Fűtési szezonban, mindkét szobában kandalló, és elektromos fűtés szolgálja a kellemes meleget.

Szívesen fogadunk négylábú vendégeket is, a kert tökéletes hely aktív kutyáknak egy kis szaladgálásra. Biztosítunk fekhelyet, etetőtálakat és játékokat is a kedvenceknek.

KisKovász Pajta

A ház berendezését új és vintage bútorok alkotják. A szőnyegek, ágytakarók, függönyök, ágyneműk, törölközők mind-mind természetes anyagból készültek. Az alvópárnák tönköllyel, a paplanok természetes gyapjú és kacsapehely töltetűek, így a jó alvás garantált.

Az udvar teljesen körbekerített, elöl és oldalt fallal határolt, védett a kívácsi tekintetek elől. A hátsó kertben egy kis liget, kert, füves terület és egy levendulás található.
A kert végében a Bakony-ér patak csörgedezik.

A teraszon egy Kamado Joe grill biztosít grillezési lehetőséget, a kertben pedig tűzrakóhely, bográccsal, vagy grillráccsal található a kerti sütés-főzéshez.

KisKovász Pajta

Telefon: +3630 933 1316

E-mail: [email protected]

Facebook

Weboldal

Instagram

Cím: 8562 Nagytevel, Kossuth u. 27.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...