Irota EcoLodge

Irota – ahogy mondják – a természeti szépségeiről ismert Cserehát régió kapuja, mely a magyar-szlovák határ déli oldalán fekszik, a Sajó, Bódva és Hernád folyók közt.

Az Irota EcoLodge három tágas, elegáns és jól felszerelt nyaraló villából és egy közös, 6×16 méteres természetes úszómedencéből áll.
Minden háznak (170 m2) saját stílusa van. A házak különálló egységeket képeznek, ami garantálja a lakók teljes nyugalmát minden esetben. Minden ház 2 kialakított parkolóhellyel is rendelkezik és a nyaralókban van vezetékes telefon és ingyenes WiFi használat az Önök kényelmére.
Kutyusa élvezheti szabadságát a kertben, amelyet el lehet zárni a szomszédos kertektől, hogy optimális magánéletet biztosítsunk a vendég –  és a kutyus számára! Nem számolunk fel díjat a kutyák tartózkodásáért.
irota1

Ahogy a jól felszerelt, nagy konyha is sugallja, a villát teljesen önellátóra terveztük. Azonban, ha valamely napon nem vágyik főzni vagy grillezni, ám felfedezné a helyi, falusias, házi specialitásokat, örömmel kérjük fel a falu legjobb szakácsait, hogy készítsék el a vacsoráját.

irota

Weboldal

Facebook

Telefon: +36 48 349260
E-mail: [email protected]

Cím: 3786 Irota, Kossuth Lajos út 16.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...