Munkahelyek

Impact Hub Budapest

Amszterdamtól Bécsen és Szingapúron át San Franciscoig és New Yorkig az Impact Hubok közösségi centrumként és irodaként, kreatív rendezvények inspiráló helyszíneként, inkubátorként, innovációs laborként működve kötik össze a tudatosan gondolkozók változatos és nemzetközi közösségét, amelynek tagjai segítik egymásból kihozni a legjobbat és legértékesebbet.

Legyél te is az Impact Hub Budapest közösség tagja

Tagsági csomagjaink közül egyszerűen kiválaszthatod, hogy havi szinten mennyi időt szeretnél a coworking térben tölteni. Ha csak időként beugranál egy-egy megbeszélésre és kávéra, vagy éjjel-nappal itt ülnél az íróasztalnál, nálunk megtalálod a megfelelő csomagot.  Ha pedig változnak az igényeid, hó végén könnyedén válthatsz.

Neked is és nekünk is fontos, hogy jól érezd magad a közösségben, ezért számíthatsz rá, hogy már az elején leülünk veled egy kávéra és átbeszéljük, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a tagságodból. Hostjaink nyitvatartási idő alatt mindig a rendelkezésedre állnak és segítenek, hogy minél több új embert ismerhess meg, de közös ebédeket és meetupokat is rendszeresen szervezünk.

Cím: 1053 Budapest, Ferenciek tere 2.
Telefon: +3630 346 8618
E-mail: [email protected]
Facebook

http://impacthub.net

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...