Hotel Platán***

Színvonalas hotelünk Székesfehérvár belvárosi, mégis csendes zöldövezetében található, ahol 28 szoba, 2 konferenciaterem, hangulatos étterem és kávéterasz, segítőkész személyzet várja!

Ne hagyja otthon házi kedvencét, hozza el, mert ő is a család része. Kutyabarát szállodánk rendelkezik egy hatalmas udvarral, ahol az egész család jól érezheti magát, jó időben akár napozhatunk, labdázhatunk.

Ha nyugodt pihenésre vagy csak meghitt pillanatokra vágyik, ha szeretné felfedezni a Királyok Városának szépségeit, vagy a munka kötelezi hosszabb városi tartózkodásra, akkor szállodánk az ideális választás az Ön számára!

Gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthető, az autók  zárt,kamerával megfigyelt parkolóban helyezhetőek el térítésmentesen és az internetelérés is korlátlanul áll rendelkezésre, ami a vendégek részére ingyenes.

A napos tetőtérben egy 60-70 fő befogadására képes konferencia terem és egy lakosztály kapott helyet, a tágas konferencialobby kávészünetek, fogadások, kiállítások kedvelt helyszíne.

Az alagsorban került kialakításra egy további  konferencia terem, ill. a pihenést, kikapcsolódást biztosító finn szauna, egy masszázs helyiség, szobakerékpár és egy kisebb társalgó. A szálloda belső udvarán tavasztól őszig egy kellemes, napos teraszon is elfogyaszthatják a reggelijüket a vendégek, de a délutáni kávézás ideális helyszíne is, akár a városlakók számára is.

Ne feledje, ha Székesfehérvár, akkor Hotel Platán***!

Cím: 8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 28.
Telefon: +3622 505920
Email: [email protected]
Facebook

http://www.hotelplatan.eu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...