H55 apartmanok

„A kedvenc útitársam” – A kutyatulajdonosok számára mindig nagy gondot, és fejtörést jelent a nyaralás, pihenés gondolata!

Kérjük meg a szomszédot, bízzunk meg egy kutyapanziót, vagy esetlegesen vigyük magunkkal a szeretett állatot? Mi is lehet a legjobb döntés, megoldás nekünk, illetve kedvencünk számára?

h55 apartman

A különféle szálláshelyeken, vendéglátó-ipari egységekben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kutyákkal való utazás, üdülés. Számos szolgáltató nagy hangsúlyt fektet a négylábú kedvenccel érkező vendégigények kielégítésére is, igyekeznek számos ötlettel és újdonsággal kedveskedni nekik (is).

Így teszi ezt a balatonlellei H55 Okospanzió Csapata is! Törekszünk arra, hogy azokat a Vendégeinket is kifogástalanul ki tudjuk szolgálni, akik „társaságban” érkeznek hozzánk, hiszen nálunk nem csupán a Gazdik élvezhetik a kényeztetést, és az önfeledt pihenést.

h55 apartman

A környék mesés kirándulási-, túrázási lehetőségei, a Balaton part közelsége biztosítja a szabad mozgásteret és a játékos, vidám perceket Kutyavendégeink számára, hogy mindenkinek felejthetetlen pihenésben legyen része.

Az egész évben nyitva tartó H55-ben 23 darab 4 különböző szobatípus áll a vendégek rendelkezésére, akár egyenként 65 négyzetméteren, melyeket nem csupán a kistestű ebek, hanem nagyobb testű társaik is kitűnően kiélvezhetik.

Keresse ajánlatainkat és töltsön emlékezetes időt nálunk, egy garantáltan kutyabarát szálláshelyen!

Kövesse a H55 Balatonlelle Apartmanokat a Facebookon és Instagramon is, hogy mindig naprakész információkat kapjon.

Telefon: +3630 938 8104

E-mail: [email protected]

Facebook

Weboldal

Cím: 8638 Balatonlelle, Honvéd u. 55.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...