Gotthard Therme Hotel & Conference****

Három ország – egy utazás – millió élmény” A Gotthard Therme Hotel & Conference**** Magyarország legnyugatibb városában, Szentgotthárdon található. Szállodánk közvetlen összeköttetésben áll a mediterrán hangulatú, mintegy 1500 m2 vízfelülettel rendelkező St.Gotthard Spa & Wellness-szel.

Hotelünk 148 tágas és kényelmes szobája felhőtlen kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára. A magyar-osztrák-szlovén hármashatár kapujában található szállodában magas színvonalú gasztronómiával várjuk vendégeinket, a gyermekeknek külön étlappal kedveskedünk.

Kutyabarát szolgáltatásaink keretein belül folyamatosan azon dolgozunk, hogy négylábú kedvencei is tökéletes kikapcsolódásban részesüljenek a Gotthard Hotelben.

A kutyusok részére kutyaágyat és -tálat készítünk a szobába. A négylábú családtaggal érkező Vendégeink részére külön sétaútvonalakat ajánlunk, illetve kutyabarát részt a’la carte éttermünkben, ahol az egész család együtt élvezheti a szállodánk nyújtotta kulináris élményeket. Ha négylábú kedvence egy kis szépülésre vágyik, recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek időpontot foglalni.

Az Őrség kapujában található szállodánk az aktív pihenőknek is tökéletes kiindulópontot jelenthet egy ausztriai vagy szlovén kiránduláshoz a közeli manufaktúrákba, várakba és vadasparkokba, de a mindössze pár kilométerre található Őrségi Nemzeti Park felfedezésére is lehetőség nyílik.

Sok szeretettel várjuk kényelmes szobákkal és magas színvonalú gasztronómiával a termálfürdőket, a jó konyhát, valamint az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeinket!

Kutyabarát szolgáltatásaink

Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/B.
Telefon: +36 94 554 066
E-mail: [email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...