Göcsej völgye kemping

A körülbelül 150 férőhelyes Göcsej Völgye Kemping ideális nyaralást biztosít a sátrazó, lakókocsival érkező és a faházakban pihenni vágyó kutyabarát vendégeknek.

A kijelölt sátor- és lakókocsi-helyeken kívül bőven van szabad terület. A lakókocsi-helyekhez természetesen áramcsatlakozási lehetőséget biztosítunk, de igény szerint a sátraknál is meg tudjuk oldani az áramot.

A területen vannak árnyékos, félárnyékos és napos részek. Rossz idő esetére egy 100 négyzetméteres, fedett terasz nyújt ideális helyszínt az étkezésekhez vagy csoportos elfoglaltságokhoz.

A néhány éve felújított faházakban van villany, a bútorok jó részét 2015 őszén lecseréltük. A két-, négy-, illetve ötszemélyes faházak alig 50 méterre vannak a közös vizesblokktól, ahol hideg és meleg vizes zuhanyzók, mosdók állnak vendégeink rendelkezésére. Ezeket naponta takarítjuk, fertőtlenítjük. A két- és háromágyas bungalókat tavasszal felújítottuk, így 2016-ban már ezek is megszépült külsővel és belsővel várják a vendégeket.

A vizesblokk épületében – a női és férfi mosdók között – kapott helyet a közös konyha, ahol vendégeink főzhetnek és mosogathatnak. A hűtőszekrények egy különálló kis épületben találhatóak.

A faházakba kérjük, csak kistestű kutyusokkal érkezzenek!

Ezen kívül bármilyen méretű kutyákat szívesen fogadunk.

Itatótálkát kérjük, hozzon minden gazdi magával a kutyus számára! A kutyák oltási könyve se maradjon otthon, regisztrációkor elkérjük!

A kijelölt fürdőhelyen nem szabad kutyákat bevinni a tóba, de vannak olyan helyek, ahol se a fürdőzőket, se a horgászokat nem zavarják a kutyusok, ha egy kis hűsítő úszásra vágynak.


Aki a Göcsej völgye kempinget választja nyaralása helyszínéül, hozzájárul rászoruló családok ingyen nyaralásához, mivel a kemping a Nyaralj Nálunk Ingyen Egyesület működtetésében van.


Az árnyat adó fák alá gyönyörű fa játszóteret építettünk (csúszdával, kagylóhintával, mászófallal, toronnyal, stb.), hogy a kicsik számára is felejthetetlenné tegyük a nyaralást. A nagyobbaknak tollaslabda-pálya, darts, csocsó és pingpongasztal biztosítja a szórakozást.

Ebédelni helyben is lehet, mert területünkön meleg büfé üzemel. Vendégeink kényelmét szolgálja továbbá a kempingtől 100 méterre található privát élelmiszer üzlet, amely mindennap friss tejtermékekkel és pékáruval várja őket.

Aki pedig az egész napot a kempingtől 200 méterre levő tó partján szeretné eltölteni – strandolással illetve horgászattal -, annak a tó mellett levő büfé biztosítja a meleg ételeket, valamint a hideg italokat.

Cím: 8919 Kustánszeg, Dózsa Gy. u. 1.
Telefon: +3620 247 0234
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.gocsejvolgyekemping.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...