Garabo Garden

Birtokunk a festői szépségű Paloznakon helyezkedik el. Paloznak a Balaton északi partjának egyre többek által ismert települése mely megőrizte rejtett szépségeit, építészeti értékeit és érintetlenségét. A Balaton-felvidék hagyományos faluképének megőrzéséért 1998-ban Hild-díjat kapott. Érdemes egy kiadós sétát tenni a település melletti dűlőkön és az autentikus kis utcákon, háttérben a Balatonnal. A településre jellemzőek továbbá az igényes kulturális és szórakoztató programok, és a bizalom a helyiekkel és az ide látogatókkal szemben. A falu központjában kiépített kis olvasóliget, vagy a játszótér tele játékkal mind az ide látogatók iránti bizalom jelképei.

Birtokunk minden szeglete a helyi értékeket őrző, ám minden modern kori igényt kielégítő kis gyöngyszem a Kálvária domb tetején

kutyabarát szállás Balaton Paloznak

Vendégünkként a természetben és a panorámában gyönyörködve pihenhetsz, élvezheted a friss levegőt és madárcsicsergést, a finom ételeket, és kiváló borokat.

Bor- és teaválasztékunknak különösen nagy figyelmet szenteltünk, hogy mindig tudj az alkalomhoz és a kedvedhez illőt választani.

Reggelink alapanyagát a legjobb környékbeli gazdaságokból, termelőktől szerezzük be. Reméljük, hogy az általunk telepített növények is gyorsan megerednek, és ha úgy tartja kedved hamarosan a kert végében magad szedheted a málnát, epret, szedret, ribizlit, vagy akár a paradicsomot a reggelidhez, de természetesen ezt mi is szívesen megtesszük helyetted.

Nagy figyelmet fordítunk a mindennapok környezettudatos megélésére. A minimális energia és vízfelhasználás, vagy a szelektív hulladékgyűjtés a vendégház kialakításának fontos szempontja volt.

Pihenj, vagy vegyél részt a Neked tetsző programjaikon, melyek a családosok és romantikus kikapcsolódásra vágyók igényét egyaránt kielégítik.

kutyabarát szállás Balaton Paloznak

Weboldal

Facebook

E-mail: [email protected]

Telefon: +36 70 625 8485

Cím: 8229 Paloznak, Venyige köz 242/42.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...