Füveskert Apartman

Füveskert Apartman

Prémium, családi apartman Erdőbényén, a Zemplén-hegység déli lábánál, a Tokaji borvidék szívében. A tágas parkban álló apartmanház egész évben várja a borkedvelő, természetjáró, kerékpáros túrázó vagy a csupán pihenni, kikapcsolódni vágyó párokat, családokat és baráti társaságokat.

Az apartmanházban 3 db, tágas, összesen 6-8 fő elhelyezésére alkalmas, pótágyazható kétágyas szoba, nappali-étkező és felszerelt konyha biztosítja a vendégek kényelmét. A település kedvező fekvése, vonzó természeti környezete, Tokaj borászati hagyományai és a Zemplén gazdag történeti és kulturális emlékei révén minden évszakban számos vonzó programlehetőséget kínál a hosszabb-rövidebb időre e tájra látogatók számára.

A nyári üdülés, pihenés és a hétvégi kikapcsolódás sikeréhez a Füveskert Apartman komfortos szállással, igény szerint programszervezéssel, valamint rugalmas vendéglátással járul hozzá. Állatbarát szálláshelyként a négylábú kedvenceket is fogadjuk, így nekik sem kell otthon maradni.

A Füveskert Apartman nyolc fősre bővíthető 2 db összecsukható pótágy használatával.Pótágy 3.000 Ft/fő/éj. Háromnál több éjszakás foglalás esetén 15% kedvezmény a szállásdíjból. A gyermekeket 3 éves korig térítésmentes fogadjuk. Az árak tartalmazzák az ÁFA-t. A szállásdíjon felül idegenforgalmi adó fizetendő, melynek összege 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett).

Weboldal

E- mail cím, foglalás: [email protected]

Telefon: +3630-636-0917

Facebook

Cím: 3932 Erdőbénye, Bethlen Gábor u. 2.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...