Fajtamentő egyesületekSzervezetek

Futrinka utca Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesület

Az Egyesület három fajtamentő csoporttal – magyar vizsla, német dog, tacskó – rendelkezik, illetve egy esélytelen, hátrányos helyzetű keverék és fajtatiszta kutyákon segítő ún. Alap tevékenységi csoporttal rendelkezik. Évente összesen kb. 450 kutyának adunk új esélyt.

A felelős állattartás elvét követve minden kutyánk ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, egyedi azonosító chippel, előzetes beszélgetés, ismerkedés után, örökbefogadási szerződéssel kerülhet gazdához.

A Futrinka Egyesület nem rendelkezik saját telephellyel, kutyáink egy része egy bérelt kennelsoron kerül elhelyezésre, illetve ideiglenes befogadóknál is vannak védenceink. A kennelsor lakóit hétköznaponként négy fizetett, hozzáértő alkalmazott, hétvégenként az Egyesület önkéntesei látják el, s szeretgető kézből soha nem elég, várjuk minden lelkes, szabadidővel rendelkező állatszerető önkéntes jelentkezését egy-egy hétvégi sétáltatós „műszakra”. (Érdeklődni az [email protected] címen lehet!)

A kutyákat külön kennelekben helyezzük el, így mindegyikük számára biztosított a nyugodt pihenés lehetősége, illetve az élelmet is a saját tempójukban, mások által nem zavartatva fogyaszthatják el.

Minden nap többször sétálhatnak, igyekszünk kialakítani a napi ritmust, hogy szobatisztává válhassanak, megismerjék a pórázt és a felszabadult, gondtalan játék örömét, összebarátkozhassanak más kutyákkal.

Fajtamentő csoportjaink elérhetőségei:

A Futrinka Egyesület csapata önkéntesekből áll: mindannyian munka és család mellett, szabadidőnkben foglalkozunk a kutyák mentésével. Kérjük, amennyiben a megadott telefonszámokon nem vagyunk elérhetőek, küldjön SMS-t vagy e-mailt, melyre igyekszünk rövid határidővel válaszolni. Köszönjük a megértést!

Tacskó fajtamentés: 
Németh Réka
E-mail: [email protected]

Német Dog fajtamentés: 
Kiss Léna
E-mail: [email protected]

Magyar Vizsla fajtamentés: 
E-mail: [email protected]

Cím:Piliscsaba
E-mail: [email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...