FitCandy – Lövőház utca

Megnyílt a FitCandy 3., immár budai üzlete, ahová szintén szeretettel várjuk a négylábú kis kedvenceket! A gazdikat diétás fagyival, sütikkel, kávékülönlegességekkel, frissítő limonádékkal, a kutyusokat ajándék, egészséges kutyakeksszel és friss vízzel várjuk. Teraszunkon pedig hűsölhetnek egyet a gazdikkal együtt a nagy melegben.

A FitCandy, a Diétás Édességek Szakértője, a Diétás Kávékülönlegességek Specialistája. Elnyertük az Év legfittebb cukrászdája díjat, valmint mi lettünk az Év kutyabarát cukrászdája különdíj nyertesei is 2018-ban.
Egy cukormentes cukrászda vagyunk, ahol minden diétás, mentes, fitt és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.
A FitCandy édességeivel nem kell lemondani az édes ízekről diéta alatt sem! Sőt, termékeinket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják. (UGYANAKKOR FONTOS TUDNI, HOGY TERMÉKEINKET DIÓFÉLÉKET-, GLUTÉNT-, SZEZÁMMAGOT IS FELHASZNÁLÓ MŰHELYBEN KÉSZÍTJÜK.)

fitcandy 1

Készítünk egész tortákat, formatortákat, sós termékeket, süteményeket, kekszeket, pohárdesszerteket! Természetesen csakis diétásan!
Első cukrászdánk és látvány-műhelyünk a 13. kerületben található. Ott készülnek helyben a finomabbnál finomabb proteines desszertek, diétás torták, formatorták, kekszek, és sós termékek.
Második üzletünk a Westend City Centerben található, amely 2019 októberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, óriási sikerrel.
Harmadik üzletünk pedig Budán található, a Mammut közvetlen közelében, a Lövőház utcai gasztro sétányon.

fitcandy 2

A FitCandy by Sylvia Jarjabka 2018 februárjában jött létre, amellyel egy álmom vált valóra. Mindig is fontos volt számomra az egészséges táplálkozás és a sport. Hosszú évek óta a mindennapjaim része a fitness, ahol versenyzőként is kipróbáltam magam. Végzettségem szerint magyar- és alkalmazott irodalomtudomány szakos bölcsész vagyok, éveken át dolgoztam politikai kommunikációs, majd turisztikai kommunikációs területen, de 2017-ben úgy döntöttem, hogy a hobbim lesz a hivatásom. Dolgoztam személyi edzőként és táplálkozás-tanácsadóként is. Így a táplálkozás és az alakformálás területén megszerzett tudásomat a süteményeink megalkotásában is kamatoztatom, termékeinket a fitness, szépség, egészség jegyében készítjük el vendégeinknek.
Érdemes hozzánk benézni.

fitcandy 3

Telefon: +3630 850 4139
Nyitva tartás:
H-Szo: 10-20.30
V: 10-20

Címeink:
1024 Budapest, Lövőház utca 21.
1138 Budapest, Viza utca 9.
1062 Budapest, Westend, étterem szint, Krúdy Gyula tér 27.

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 21.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...