Faceroom
ÉttermekVendéglátóhelyek

Faceroom étterem

Faceroom – ami mindig nyitva áll, ha valami különlegeset ennél az embereddel, ahol kettő és négylábú barátaiddal együtt ihatsz egy mozgalmas nap végén, ahol amint megjelensz, te leszel a középpontban.

Faceroom

Régóta vágyunk egy olyan helyre, ahol egy igazán varázslatos estét, vagy könnyed délutáni pillanatokat tölthetünk el. Egy olyan étteremre, ahol harmóniában van a trendi belsőépítészeti megjelenés, a modern konyha ízvilágával és a kiszolgálás lendületével, figyelmességével. Győr belvárosának szívében mindez most megvalósul a Faceroom Étteremben, amely otthont ad egy délelőtti üzleti megbeszélésnek, egy kellemes családi ebédnek éppúgy, mint egy színház utáni vacsorának vagy egy szombat esti buli előtti baráti beszélgetésnek.

A nyugalmat és csendet keresőknek többféle tea-, kávé- és koktél – különlegesség teszi még kellemesebbé az étkezés utáni beszélgetést az étterem teraszán. Konyhánkban az európai fúziós konyhaművészet remekeit kínáljuk vendégeinknek, különböző konyhakultúrák ötvözéséből. Mindezek mellett a magyar konyha néhány jellegzetes finomsága is részét képezi exkluzív menüinknek. Évente többször megújuló étlapunkat, naponta változó menü egészíti ki, vendégeink így nap mint nap új gasztronómiai élményre tehetnek szert éttermünkben.

Várunk szeretettel! Legyél a vendégünk!
FaceRoom = élmény a szemnek, a szájnak, a szívnek!

Weboldal

Facebook

E-mail: [email protected]

Telefon: (96) 823 105

Cím: 9022 Győr, Pálffy u. 2.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...