Saját KB bal
Saját KB jobb

Dobay Horváth-kert cukrászda és pékség

Legyen a Horváth-kertben Budán, négylábú kis barátjával a Dobay Horváth-kert-Cukrászda és Pékségben!

A VakVarjú étteremcsalád második Dobay Cukrászdája egy hangulatos kis oázis az I. kerületi Krisztina körút mellett, a Horváth-kert zöldellő fái között a kutyasétáltatás mindig remek időtöltés. Ha a csavargásban gazdi és kutya is kellemesen elfáradt, térjenek be a Déryné szobra melletti Dobay Cukrászdába, ahol a hagyományos és házias ízek egy csipetnyi francia eleganciával párosulnak.

Dobay Horváth-kert

A Dobay Horváth-kertet a kutyatulajdonosoknak is egy meghitt kis találkozópontjává kívánjuk tenni, ahol a finom kávék, latték, házias sütik, torták, és a vadkovászból készült pékáruk mellett egy kicsit beszélgetni is lehet, de a mindig friss pékárut és cukrásztermékeket természetesen el is lehet vinni. A vendégeket déltől napi ebédmenü várja, a meleg krémleves után szendvicset vagy egy szelet süteményt lehet választani a széles és ízletes kínálatból.

Dobay Horváth-kert

A tavasz első sugaraival párhuzamosan nyílik a cukrászda kerthelyisége, ahol a vendégek a szabad ég alatt, zöldellő bokroktól és fáktól körülvéve fogyaszthatják el szendvicsüket, süteményüket, kávéjukat, teájukat, limonádéjukat vagy szörpjüket. Eközben a kutya is garantáltan jól érzi magát, hiszen a teraszon nincsen bezártság érzése, miközben a cukrászdából mennyei illatok szállnak felé.

Dobay Horváth-kert

A cukrászda munkatársai szintén kutyatulajdonosok, így a négylábú kedvenceket is kitüntető szeretettel fogadják!

A süti és tortaköltemények mellett pékáruk, a jó idő beköszöntével izgalmas ízekkel megtömött kézműves fagyipult várja a vendégeket.

A Dobay Horváth-kert Cukrászda és Pékség egy olyan hely, ahol mindenki jól érzi magát, és senkit nem zavar, hogy néhány kutyus vidáman szuszog az asztalok alatt, vagy játszik egymással a cukrászdát körbe ölelő Horváth-kertben.

Dobay Horváth-kert

Telefon: +36 20 325 3302

Facebook

Weboldal

Cím: Budapest, I. kerület Krisztina krt. 38.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...