CukrászdákVendéglátóhelyek

Creppy PalacsintaHáz

A kutyabarát Creppy PalacsintaHáz Miskolc központjában, az Avasi pincevilág szívében található, a város sétáló utcájától pár percnyi sétára.

A Creppyt a manapság oly népszerű, szinte unalomig emlegetett gasztro-forradalom palacsintás partizánjaként, a palacsintás vendéglátás úttörőjeként tartják számon. Speciális receptek alapján készülő ötcsillagos ételvarázslatokkal kápráztatjuk el vendégeinket nap nap után, mely fogásaink mind kapcsolódnak a palacsintához valamilyen módon. A Creppy védett márkaneve mögött többgenerációs vendéglátós tapasztalat, speciális szaktudás és hosszú évek munkájával csaknem tökéletesre csiszolt, precíziós működési rendszer áll.

Kínálatunk nemzetközi szinten is egyedülálló, palacsintás kompozícióink különleges íz-élményt nyújtanak a hozzánk betérőknek, akiknél fontosabb személyek nem léteznek a Creppynél. A Creppy egységei nem egyszerű éttermek, valódi kulináris élményközpontoknak nevezik őket.

Válts nézőpontot, lépj át a Creppy különleges világába! 

A Creppy PalacsintaHáz igazi állatbarát szemlétével, örömmel látja vendégül azokat a palacsintaimádó vendégeket, akik a kutyusukkal együtt szeretnék élvezni kedvenc palacsintakülönlegességeket. A Creppy társadalmi felelősségvállalásaként, erősíteni szeretné a magyarországi kutyás tárdsadalom kultúrájának fejlődését azzal, hogy a tudatos és felelős állattartásra is felhívja ezzel a gesztussal a figyelmet. Célunk, hogy a gazdik akár egy kellemes kutyasétáltatás alkalmával,  kedvencük társaságában fogyaszthassák el különleges palacsintáikat.

Kérünk minden kutyagazdit, hogy asztalfoglalás esetén jelezzék számunkra, hogy kutyussal szeretnének érkezni, valamint érkezésük előtt figyelmesen olvassák el  szabályzatunkat!

Hétfő: 12:00 – 22:00

Kedd: 12:00 – 22:00

Szerda: 12:00 – 22:00

Csütörtök: 12:00 – 22:00

Péntek: 12:00 – 22:00

Szombat: 12:00 – 22:00

Vasárnap: 12:00 – 22:00

 

Cím: 3530 Miskolc, Nagyavasi sor 212. (a Mélyvölgy utca tetején)
Telefon: +36 70 374 3671
E-mail: [email protected]
Facebook

http://creppy.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...