Boltok és üzletközpontok

Cargomoda cipőbolt

Ha unod az egyszerű és hétköznapi cipőket és szeretnéd valami egzotikussal feldobni ruhatáradat, akkor a Cargomoda üzlete neked való.

Boltunk 2011 áprilisában nyitotta meg kapuit a Wesselényi utca 33. szám alatt Cargomoda néven, melynek kezdő kínálata spanyol kézzel készített vászon-, és hasított bőr cipőkből, illetve a San Francisco-ból érkező kalapokból állt, főként férfiak számára. Azóta kínálatunk palettája az amerikai Clae és Keds cipőkkel, a spanyol Camper lábbelikkel, a Happy Socks svéd tervezésű design zoknikkal és a belga színeket képviselő Komono karórákkal és napszemüvegekkel bővült. A bolt hangulata és berendezése mellett, a nyitvatartás is egészen egyedi, hétfőtől-szombatig, 14:00 és20:00 óra között várjuk a vásárlókat.

Gyermek- és kutyabarát üzletként sok szeretettel várunk benneteket a Wesselényi 33-ban!

Az elmúlt évek tapasztalatai, és a szezonról szezonra visszajáró vásárlók is bebizonyították, hogy Magyarországon máshol nem elérhető, egyedi, minőségi termékeket kínálunk, megfizethető árért. Fő vezérelvünk, hogy mindig barátságos, családias hangulatban fogadjuk a vásárlókat, legyünk maximális mértékben együttműködőek és segítőkészek, legyen szó, akár vásárlásról, cseréről vagy éppen előrendelésről.

Hétfő – Szombat 14:00-20:00

Cím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 33.
Telefon: + 36 1 6126206
E-mail: [email protected]
Facebook

http://cargomoda.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...