ÉttermekKávézókVendéglátóhelyek

Cafe Brunch Budapest – Fővám tér

Hűen a mondáshoz, hogy a „reggelizz, mint a király”, nálunk megtaláljátok kedvenc reggeli fogásaitokat, és ezt a hét minden napján reggel 8-tól akár délután 18 óráig is megteheted nálunk.

Nagy a választék tojás ételekből: van klasszikus magyaros rántotta, spenótos-kecskesajtos omlett, avokádós kovászos pirítós füstölt lazaccal és buggyantott tojással és Eggs Benedict, hogy csak párat említsünk.

Természetesen egészséges ételek közül is tudtok választani: granola, zabkása friss gyümölcsökkel, saláták, szendvicsek és frissen készített smoothiek és juice-ok vannak az étlapon.

A vegetáriániusokra, vegánokra és az ételérzékenységgel élőkre is gondoltunk. Sok alternatív tej közül tudtok választani kedvenc kávétokhoz, melyet egy helyi kézműves pörkölő magas minőségű specialty kávéjából készítenek szakképzett baristáink.

A Cafe Brunch immár 3 budapesti étteremben várja a házi kedvenceket és a gazdikat: az Operánál a Hajós utcában; a Szent István Bazilika mögött a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Fővám téren.

cafe brunch fővám

Telefon: +3630 014 6266

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Instagram

Cím: 1056 Budapest, Fővám tér 2-3.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...