Fajtamentő egyesületekSzervezetek

Bulldog Fajtamentés

Fajtamentő tevékenységünk folyamán immár szinte hetente kerülnek a gondozásunkba kidobott, bántalmazott vagy éppen csak megunt kutyák, többségében betegen, így az egyéb költségek mellett ( oltás, ivartalanítás, chip ) az orvosi, gyógyításra szánt költségeink is állandóan nőnek

Ha szereti ezeket a bohókás, óriásszívű, buflákfejű, makacs, de imádnivaló kutyákat, kérjük, támogassa őket lehetőségei szerint.

A legnagyobb segítség, ha örökbe fogad egyet gazdátlan kis védenceink közül! Így kétszeresen is segít, hiszen szerető otthont nyújt egy rászoruló állatnak és a megüresedő helyre mi újabb szerencsétlenül járt bulldogot tudunk befogadni!

Természetesen lehetőség van jelképes örökbefogadásra is. Bulldogjaink virtuális örökbefogadásához válassza ki az adott állatot gazdit kereső rovatunkból, és kattintson az állat adatlapján a Virtuális örökbefogadásra!


Angol bulldog

Alapítványunkat azzal is segítheti, ha felhívja ismerősei, barátai, családtagjai figyelmét a felelős állattartásra, a menhely munkájára. A Letöltés menüpont alatt megtalálja bannereinket; kérjük, ha teheti, helyezze el őket weboldalán, hátha segítségével potenciális örökbefogadó vagy támogató érkezik állatotthonunkba!

Folyamatosan fogadjuk önkéntesek jelentkezését is; ha van kedve segíteni az állatok körül vagy részt venni Bulldog fajtamentő csoportunk kutyamentő akcióiban (szállítás, ideiglenes befogadás stb.), akkor szeretettel várjuk rákoscsabai állatotthonunkban a szombati nyílt napokon délelőtt 10 órától!

Bulldog fajtamentő csoportunk köszönettel fogad bármilyen apró adományt, segítséget, tárgyi felajánlást is kis védencei számára. Honlapunk Mit adományozzak? menüpontja alatt megtalálja, milyen tárgyi adományokra (gyógyszerek, eledel, pórázok stb.) van a legnagyobb szüksége éppen bulldogjainknak.


Francia bulldog

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentő munkánkat szinte teljes egészében ebből fedezzük. Adószámunk: 18169696-1-42

A pénzbeli adományokat bankszámlaszámunkra várjuk a kedves állatbarátoktól; az adományok után adókedvezmény vehető igénybe. Bankszámlaszámunk: 11710002-20085023

Kérjük, látogasson el hozzánk és győződjön meg róla személyesen, hogy adománya jó helyre kerül és valóban az állatokat segíti!

Számlaszám: 11710002-20085023 Noé Állatotthon Alapitvány / Bulldog fajtamentő csoport

Olvasd el a Bulldog Fajtamentő csoport vezetőjével készített interjúnkat.

Postacím: 1108 Budapest, Hang u. 2.
Cím: Budapest XVII.ker. Csordakút utca 138634/1 hrsz.
Telefon: +3620 268 2021 (Györe Csilla) (este 5 után)
E-mail: [email protected]

http://www.bulldogmentes.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...