Bonne Chance Hotel

A Bonne Chance Hotel egy kis romantikus erdei búvóhely a pároknak, ahol a természet csendjével és energiájában együtt lehetnek.

Bázakerettye, a zalai vidék csendes kis erdőktől övezett faluja az erdei túrák, a természet felfedezésének élményét, és a falusi szokások megismerésének lehetőségét nyújtja. Mintha megállna itt az idő, és a végtelenség a csendben bontakozna ki. A nyugalom, a meghittség és szinte egy más világ tárul itt Ön elé.

Családi vállalkozásként szívünk-lelkünk van abban, hogy Ön és partnere, vagy barátai jól érezzék magukat a Bonne Chance Hotel és étterem miliőjében. A zalai vendégszeretethez hűen munkatársaink kedvesek, udvariasak. Konyhánk országosan is egyre ismertebb, köszönhetően Harmath Csaba szaktanácsadó kitartó munkájának. A vendégek szeretik ételeinket, ínyenc ízeinket. Asztalon kínáljuk a környék legjobb borait, pálinkáit, mézeit, a házi készítésű kolbászokat, sajtokat és füstölt hústermékeket, az erdőnk virágaiból készült teát.

Szolgáltatásaink

Zalai pihenése zavartalanságát, és kényelmét szolgáljuk, erdei hotelünk és ínyenc éttermünk szolgáltatásaival, hogy felejthetetlen legyen az itt eltöltött idő.

Busszal, vonattal érkező vendégeink részére a környező városokból, Nagykanizsáról, Zalaegerszegről, Lentiből kedvezményes áron transzfert biztosítunk előzetes egyeztetést követően.

Segítséget nyújtunk az itt tartózkodás ideje alatt programjai megszervezésében:

  • kerékpártúra útvonalakban, a zalai dombok között
  • vadászati lehetőség tekintve (előzetes egyeztetést követően)
  • kerékpárkölcsönzéssel
  • múzeumlátogatások szervezésében
  • gokart bérleti lehetőséggel (pedálos)
  • gyerekeknek erdőszéli játszótérrel
  • egyéb programszervezéssel, kerti grillel, játékokkal
  • csapatépítő programokkal, erdei kalandokkal

Ha kedvesét virággal, tortával, ajándékkal szeretné meglepni, kérjük, egyeztessen hotel recepciónkkal! Mindenben segítségére leszünk!

Szobáink

A zalai Bonne Chance Hotel és étterem két szinten 12 szobával és családi szobával várja Önt. Szobáink berendezése a természet közelségéhez igazodva egyszerű, praktikus, a kényelmet és a pihenést szolgálja

A Bonne Chance Hotel egy olyan zalai szálláshely, ahol megbújhat, csak csendre és meghitt nyugalomra vágyik. Akár kettecskén érkezik párjával, akár baráti társasággal szeretne néhány éjszakát nálunk tölteni, szobáink kényelmet és nyugalmat biztosítanak.

Családi két hálószobás szobáink gyerekeseknek kiválóak. A szobák mindegyikében található egyedi légkondicionáló, zuhanyzó, internet, színes tv, széf és minibár is.

Kisgyermekkel érkezőknek a szálloda minden plusz felszerelést díjmentesen biztosítunk, rendelkezésre áll: kiságy, járóka, bébi komp, etetőszék, WC szűkítő, pelenkázó.

   

Cím: 8887 Bázakerettye, Fő u.72.
Telefon: +3693 348051
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.bonnechance.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...