Boltok és üzletközpontok

Bike Pont – Kerékpárbolt és Szervíz

Történetünk egészen 2002-ig, a Mountainbike Magyar Kupa zalaegerszegi versenyéig nyúlik vissza az időben. Ekkor lettem „szerelmes” a kerékpározásba és a hozzá kapcsolódó dolgokba. Évről-évre egyre több versenyen vettem részt és idővel az eredményeim is bizonyították, hogy megtaláltam a „másik felemet”.

A versenyekből fakadó ismeretségeknek és technikai tudásnak köszönhetően 2006-ban egy minden igényt kielégítő bolt kezdőcsapatába kerültem Zalaegerszegen. Az itt eltöltött két év alatt egy olyan folyamatos fejlődés részese voltam, ami által rengeteg tapasztalatra tettem szert, és aminek köszönhetően szakmailag egyre felkészültebbé váltam.

2008-ban költöztem fel Budapestre, ahol egy kisebb, családias hangulatú üzletben dolgoztam több mint négy évig. Munkám során az áruházi bringáktól kezdve a világbajnokságot, Ironmant megjárt profi karbon csodákig több száz kerékpár fordult meg a kezeim között.

Természetesen a versenyzéssel sem hagytam fel, és szépen lassan egyre több sikert könyvelhettem el. Sportolói szempontból a 2011-es esztendő bizonyult a legsikeresebbnek: a Supercross és a Top Maraton sorozatok összetett első helye mellett a cyclocross amatőr magyar bajnoki címet is megszereztem.

Többször részt vettem a „Bringázz a munkába” kampányban, és természetesen minden nap
kerékpárral intézem az ügyeimet.

Mindezek a tapasztalatok, eredmények és még számtalan bringázáshoz kötődő élmény ösztönzött a BikePont kerékpárüzlet, webáruház és szerviz megalapítására.

Cím: 1071 Budapest, Damjanich utca 9.
Telefon: +3630 160 3560
E-mail: [email protected]

http://bikepont.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...