Bényelak

BényeLak – zöldorom a zempléni hegyek lábánál, a tokaji történelmi borvidéken, Szerencstől 5 km-re, egy 1000 éves, bájos kisfaluban, Legyesbényén található. Az új építésű ház nagy füves udvarral vár minden üdülni vágyót és négylábú társát.

6 felnőtt, egy kisbaba és a négylábú társ befogadásásra felszerelt a lak.

100 nm-es ház verandával, 2 szobával (6 főre fekvőhely, babaágy, TV), felszerelt konyhával (hűtő, tűzhely, mirkohullámú-sütő, vízforraló), zuhanyzós fürdőszobával (benne mosógép) várja a kedves vendégeket.

900 nm-es nagy zártkert kerti bútorokkal, elektromos kerti grillel és parkolási lehetőséggel áll az idelátogatók rendelkezésére.

Legyesbénye nevezetességei, a  szabadtéri kőkönyvtár és szoborpark; a falu borházban található pipamúzeum, modern művészeti galéria, XVII. századi Fekete Madonna kép; illetve a több mint 100 éves katolikus és református templom; 1000 év millenniumi emlékmű.

A Montium (www.montium.hu) pincészet BényeLaktól 10 perc sétára várja a kedves borbarátokat a Fuló – hegy lábánál.

A környékbeli látnivalók száma  számtalan: fürdők, várak és kastélyok, nemzeti parkok, halastó és kispatak, erdei kisvasút, kaland parkok, s a megszámlálhatatlan tokaj-hegyaljai pincészet, részletek itt: http://benyelak.webnode.hu/latnivalok/

De ha csak a vidék nyugodt csendjére és nagy sétákra vagyunk a friss levegőn, a szőlőtőkék lankái között azt is megtehetjük BényeLakon.

Tokaj-Hegyalja megér egy kikapcsolódást!

Cím: 3904 Legyesbénye, Kossuth utca 22.
Telefon: +3630 373 3962
E-mail: [email protected]
Facebook

http://benyelak.webnode.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...