Bagoli Ház

Bagoli Ház

A Bagoli vendégház egy felújított, csendes, vidéki szállás Bakonybél szívében. A házikó csodálatos fedett terasszal,parkosított kerttel és autó beállóval várja vendégeit, mely teljes egészében a rendelkezésükre áll.

A Bagoli ház tökéletes nyaralóhely lehet egy pár vagy akár 1-2 kisgyermekes család számára.Teljes egészében felszerelt konyha áll rendelkezésre főzéshez-sütéshez , a fedett teraszon pedig étkezési lehetőség van illetve az elektromos grill is használható. A nagy hálószobában kényelmes két személyes franciaágy található,ebből nyílik egy picike játszó helység a gyerekeknek az emeletes ággyal. A fürdőszobában zuhany+ülőkád van. A közelben lévő közért,vegyesbolt és étterem séta távolságra található.

bagoli ház kutyabarát

A Bagoli vendégház egy apró vidéki ház Bakonybél szívében, alig pár száz méterre a Bencés monostortól és a Pannon Csillagda ismeretterjesztő centrumtól. A házikó csodálatos fedett terasszal, parkosított kerttel és autóbeállóval várja vendégeit, mely teljes egészében a rendelkezésükre áll.

E-mail: [email protected]

Telefon: +3670 776 0267

Facebook

Cím: 8427 Bakonybél, Ady utca 7.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...