BAB Specialty Kávézó

A BAB Specialty kávézó Balatonalmádi központjában nyitotta meg kapuit 2018 októberében. A kávézó egyedi tervezésű arculatot és különleges, de családias hangulatú belső teret alakított ki, amely a kutyabarát tulajdonosoknak is lehetőséget biztosít egy remek kávé elfogyasztásához.

A kávézó egyedi tervezésű arculatot és különleges, de családias hangulatú belső teret alakított ki 2018-ban, amely a kutyabarát tulajdonosoknak is lehetőséget biztosít egy remek kávé elfogyasztásához. A kávézó Balatonalmádiban frekventált helyen helyezkedik el, megfelelő parkolási lehetőséggel és kinti üldögélőkkel.

BAB Specialty

 A BAB Specialty Kávézóban saját pörkölésű kávénk adja a kínálat alapját, mely mellé különböző alternatív tejek közül lehet válogatni, mivel fontos számunkra, hogy ne zárjuk ki az ételallergiás vendégeinket sem. Ugyanez vonatkozik a süteményeinkre is, mivel vegán és mentes termékekkel készülünk a betérő vendégeknek.

Különböző gourmet ételek is szerepelnek a palettánkon; reggel speciális szendvicsekkel, változatos ízesítésű kézműves omlettekkel készülünk. Míg ebédidőben levesekkel és saláta tálakkal várunk Mindenkit.

BAB Specialty

Szeretnénk Balatonalmádiban egy igazi gasztro-kínálattal büszkélkedő kávézót létrehozni, ahova jó beülni, ahol jó lenni. Emellett – bár befogadóképességünk csak 30 fő – úgy gondoljuk, hogy kicsi, de annál izgalmasabb élőzenés programokkal pezsdítjük fel a környék kulturális életét. De nem riadunk meg attól, ha céges vagy magán rendezvényt kell lebonyolítani.

BAB Specialty

Szolgáltatásaink:

-Különeges ízvilágú saját pörkölésű kávék

-sütemények, szendvicsek

-rendezvényhelyszín

-party szervíz

-finger food

Facebook

Instagram

Cím: 8220 Balatonalmádi, Baross G. u. 5-7 .

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...