Boltok és üzletközpontok

Asia Center

Az AsiaCenter népszerű állatbarát bevásárlóközpont, amely 2016. február 14-én nyitotta meg kapuit az állattal érdekező látogatók előtt.

A bevásárlóközpont közel 400 üzlettel, ingyenes parkolással és szolgáltatások sorával áll a vásárlók rendelkezésére. Az AsiaCenter belső felmérése szerint mára látogatóinak körülbelül 10%-a érkezik házi kedvenccel elsősorban kutyákkal a bevásárlóközpontba. A jól nevelt kutyusok természetes részévé váltak az AsiaCenter napi életének.

A mozgólépcsőknél figyelemfelkeltő matricákkal vigyázzuk a kedvencek épségét, állatbarát házirendünk (kattints ide) megtalálható a honlapunkon és az épületben kifüggesztve egyaránt. Az AsiaCenter üzletein nincsen állatbarát matrica, mivel nálunk az alapvető hozzáállás, hogy üzleteinkben is szívesen látják a kedvenceket. Azon üzlethelyiségek jelölik magukat külön matricával, amelyek ezt valamilyen ok miatt nem engedélyezhetik. Az AsiaCenter itatókat helyezett el a bejáratoknál, valamint az éttermi területen is kijelölt egy elkülönített, néhány asztalból álló részt, ahová a gazdik kedvenceiket is magukkal vihetik.

A Keleti Szárny földszintjén a „Kedvencek Korzóján” állatot és gazdit egyaránt vár az állateledel és felszerelés üzlet, egy horgász- és terrarisztika szaküzlet, valamint egy állatpatika. A Kedvencek Korzójáról készült humoros PR film bejárta a közösségi médiát, a Facebookon 152 ezer embert ért el.

Állatbarát tevékenység:

A központ lelkes támogatója az állatbarát rendezvényeknek. Az így kutya- és macskakiállításoknak, adománygyűjtéseknek, állati tematikájú családi- és gyermekprogramoknak. Partnereink a Rex Kutyaotthon Alapítvány, az Ebremény Kutyavédő Egyesület, a Felis Hungarica, a Hungária Dobermann Klub és a Spániel Tenyésztők Egyesülete, a Kanga Alapítvány és a Kutyabarát.hu. Az AsiaCenterben vakvezető- és segítőkutyák kiképzése is rendszeresen zajlik.

Legközelebb – immár második alkalommal – 2017.október 14-én a Felelős Állattartás Konferenciának adunk otthont ingyenesen, amelyet a Rex Alapítvány és a SUST szervez.

Az AsiaCenter családi „gyermeknap” rendezvényét AsiaCenter Állati Kölyöknap névre keresztelte át 2017-ben és tematikáját is az állatok köré építette, hogy ezzel támogassa a gyermekek felelős állattartásra való nevelését.

Fontos továbbá, hogy az AsiaCenterben nem csak a bevásárlóközpont, hanem az iroda terület is állatbarát. A vezetőségi irodákban, illetve a bérelt iroda helyiségekben 4-6 kutya tartózkodik napi szinten.

HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK: 11:00-19:00

PÉNTEK: 10:00-20:00

SZOMBAT: 10:00-20:00

VASÁRNAP: 10:00-19:00

Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon: +361 688 8824
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.asiacenter.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...