AquaTherm Hotel***

Szállodánk a Gyógy-, Termál- és Élményfürdő bejáratától mindössze 300 m-re várja Önt 24 szobájával. Harmónia, egyediség, meghittség és kedvesség jellemzi a szállást.

Az AquaTherm Hotel*** nyolcszögletű formája a vitalitást erősíti. A kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés jelképe, az asztrológusok szerint a nyolcszög az anyag és a szellem közvetítője.

Kényeztesse testét és lelkét akár aroma- vagy stresszoldó masszázzsal, illetve szaunával! Lazuljon el a pezsgőfunkciókkal ellátott masszázsmedencében, hogy a végtelen nyugalom átjárhassa lényét! Az Ön további kényelmét és elégedettségét szolgálják: standard, superior – légkondicionált szobáink, valamint a mozgássérült vendégek számára kialakított szobák, a zárt parkoló, a kert gyerekjátékokkal, az ingyenes internet szolgáltatás, társalgó darts-cal és csocsó-val (ingyenes), lift, s nem utolsó sorban a hotel személyzetének kedvessége és segítőkészsége.

2024.06.30-ig  a kisállatok ingyenesen vendégeskedhetnek nálunk. (Előzetes tájékoztatás szükséges)

Amit mi biztosítunk a kis kedvenceknek:

  •     Meglepetés „nasi”
  •     A kutyusok/cicusok együtt pihenhetnek a gazdikkal kényelmes szobáinkban.
  •     Szobai bekészítés az itt tartózkodásra: kisállat törölköző, kutyapiszok zacskó, tálka és tálka alatti szőnyeg (kérésre).
  •     Hotelünk területén, több helyen friss vízzel várjuk a szomjas kedvenceket.
  •     Speciális programajánló a kisállatoknak, ill. kisállatokkal érkezőknek.

Telefon: +3630 4748687

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Cím: 8749 Zalakaros, Üdülő sor 6.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...