Boltok és üzletközpontokMunkahelyek

Agricum Termelői Termékek Boltja és Tourist Info Paks

2015 szeptemberében egy új iroda-üzlet született Paks óvárosában, mely egyben a város turisztikai központja is. A Paks legszebb részében található iroda folyamatosan megújul. Érdekessége, hogy nem egy hagyományos információs pontról van szó, hanem egy helyi termékeket kínáló üzleten belül alakították ki. Ennek a különleges termékkapcsolásnak köszönhetően a turisták az információk mellett, egyből a helyi termékeket is megvásárolhatják.

A helyi termékek mintaboltja azonban többet jelent egyszerű ajándékboltnál. Manapság a tömegtermékektől telített piacon egyre inkább felértékelődik a kézműves termékek értéke a fogyasztók körében. A helyi értékesítés nagy előnye, hogy a termelő és a vásárló között szorosabb kapcsolat jön létre. A helyi termékek fogyasztásánál a vásárló több információhoz juthat az előállításról, és személyes kapcsolat alakulhat ki a termelővel, aki a nevét és az arcát adja az általa előállított termékhez.

Helyileg az Erzsébet Nagy Szálloda****, a Deák-ház (múzeumkomplexum része), a Paksi Városi Múzeum és a dunai sétányhoz vezető út szomszédságában található.

Hétköznapokon: 09:00 – 17:00

Szombat: 09:00 – 12:00

Vasárnap: zárva

Cím: 7030 Paks, Szent István tér 6.
Telefon: +3675 830-626, +3675 830-628
E-mail[email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...