Saját KB bal
Saját KB jobb

Kisagyi hypoplasiában szenved a világ legboldogabb kutyája

A mozgással kapcsolatos képességeket akadályozó, remegést előidéző betegségre sajnos nincs gyógymód, és bár a szívünk megszakad a Josh nevű goldendoodle-ért, a képsorokat látva úgy tűnik, ő mit sem sejtve, boldogan éli világát.

Már első ránézésre egyértelmű, hogy a Josh nevű, játékos kutyus nem olyan, mint a többi négylábú. Édes pofiját látva könnyen megfeledkezhetünk róla, hogy a mindennapi apróságok, például a járás vagy az evés kihívást jelentenek számára. Gazdái rengeteget foglalkoznak vele: vízi terápiára és fizikoterápiára viszik, ám van, ami az ember adta lehetőségeknél is többet javít Josh életminőségén.

Betegsége látszólag semmiben nem akadályozza az inspiráló ebet. A legjobb hatást az váltja ki belőle, amikor „átlagos” kutyatársaival játszhat. 5 kutyussal osztja meg otthonát, és hatalmas szeretet veszi körül. Gazdája azt mondja, sokat tanul tőle, például azt, hogyan legyen jelen, és élvezze az élet minden örömét. S hogy mi Josh kedvenc időtöltése? A simogató masszázs! Pihenés közben és nyugalmi állapotban minimális szintre csökken a rángás, sőt, olykor egyáltalán nem jelentkezik.

A lenti videót hangulatjavítóként neked is ajánljuk!

This dog proves you can live your life and not let anything hold you back!

This dog proves you can live your life and not let anything hold you back!

Közzétette: We Don't Deserve Animals – 2019. április 6., szombat

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: We Don’t Deserve Animals
Kép: Unsplash
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...