Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyaharisnya – nincs ennél lejjebb

Rengeteg hasznos termék kering már a kisállat piacon: minden, amire igény van, vagy ami igényt teremt maga körül. Azonban mindig felmerül a kérdés: mire van valóban szükségünk, hogy kutyánknak kényelmes, boldog és egészséges életet biztosítsunk? Most itt a legújabb: a kutyaharisnya, aminek az értelmét ugyan fel tudjuk fogni, de a létjogosultságát már nem annyira szeretnénk.

 

 

Elfelejthetjük a kiscsizmát vagy a mancs krémeket: az igazi, 100%-os védelmet a legújabb termék nyújtja majd. Hiszen lehet a földön üvegszilánk vagy veszélyes vegyi anyag, a legújabb kutyaharisnya mindezektől megóv – ez volt a fő ok, hogy megszületett a hiánypótló termék, de persze a divat faktor sem elhanyagolható benne.

Félted kedvenced tappancsait a szennytől? Vagy elfelejtetted lemosni a pociját, mielőtt bementetek a lakásba? Nincs gond, nincs is rá szükség! A harisnya ezt is megoldja.

A Walkee Paws termékét egy New Yorkban élő hölgy, Lisa Baronoff tervezte saját cocker spánieljének, Toffee-nak. A lány állandóan azért aggódott, hogy kutyája a város összes szemetét behordja a lakásba a mancsán, ami pedig még ennél is rosszabb, hogy le is nyalja azt. A kiscsizma nem volt jó megoldás, mert nem viselte el magán, ha sikerült is ráadni, hamar lerúgta.

Tehát a harisnyák és a játékok területén szerzett munkatapasztalatával elkezdett kísérletezni a saját harisnyájával. Lisa elkezdett dolgozni egy 4-irányban nyúló szöveten, egy vékony gumi lábbal az alján. Úgy gondolta, hogy ez lehetővé teszi majd, hogy a kutya szabadnak érezze magát, mintha mezítláb sétálna (ami egy előrelépést jelent a szokásos csizmákhoz képest, amik zavarhatják az ebeket), de mégis megvédi a mancsokat.

A hölgy szerint a következő topmodelleket láthatjuk kutyáinkban, ha ilyen szerelésben nyomulnak majd. Három méretben és négy különböző mintában dobta őket piacra, a Walkee Paws természetesen mosható is. Sajnos vagy nem sajnos, de jelenleg a harisnyák csak az Egyesült Államokban állnak rendelkezésre a gazdiknak, de a webhelyen nyomon követhetjük a termékek alakulását.

Az, hogy a termék hiánypótló-e, majd eldönti a piac.

 


Cikkajánló:

Árnyék kvíz – Fel tudod ismerni a híres rajzfilm kutyákat?

A kutyatáp gyártó cég olyan büszke a termékére, hogy emberi ételként tálalták fel pár tesztalanynak

Kutyás termékek, amire sosem gondoltál volna, hogy szükséged lenne rá, és még ezután sem

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...