Saját KB bal
Saját KB jobb
kutyabarát bolt

Az üzletek kutyabarátsága egyben fantasztikus reklámlehetőség is

Rengeteg üzlet kezd rájönni a turpisságra világszerte: nemcsak azért válhat egy bolt vagy szolgáltatás kutyabaráttá, mert a tulajdonos szereti a kutyákat, hanem azért is megéri változtatni az üzletpolitikán, mert a kutyások képesek teljesen felvirágoztatni egy üzletet.

Ismerve magunkat, természetes, hogy olyan helyen, szolgáltatónál intézzük mindennapi ügyeinket, ahol megbecsülnek, ahol fontosnak érezzük magunkat. Az üzletek megítélésében furcsa módon nem csak a megközelíthetőség vagy a jó árak a mérvadók, ugyanennyire fontos az is, hogyha azt érezzük: tesznek érünk valami pluszt, valami különlegeset is.

A mi közösségünk életében pontosan ilyen a kutyabarátság. Rengeteg gazdi választ az alapján közértet, bevásárló központot, éttermet vagy barkácsüzletet, hogy hova mehet be kutyájával együtt.

Nemcsak a praktikus vagy kényelmi szempontok miatt fontos az, hogy ne kelljen kint hagynunk az autóban vagy kikötve kedvencünket, hanem azért is, mert ha egy üzlet kimondja, hogy miért is ne jöhetne be a négylábú, akkor azzal egyben bizalmat is szavaz a felelős állattartóknak.

Na, ilyen egy igazán kutyabarát bolt

Egy ausztrál bolthálózat például nagyszerűen kezelte egyik kellemetlen esetét. Miután még 2015-ben egy kutya megharapott egy kisgyereket az egyik üzletükben, egy ideig csak pórázon és szájkosárban lehetett állatot a boltokba hozni, de a vezetőség rájött, hogy egyetlen eset miatt nem szeretnék a remek kutyás vásárlóikat elveszteni, így bevezette a kutyás bevásárló kocsikat, amik fantasztikus látványt is nyújtanak az édes négylábúakkal, és azóta mindenki tökéletesen elégedett. Az üzlethálózatról olyannyira elterjedt a kutyabarátság szimpatikus hozzáállásuk miatt, hogy minden gazdi őket reklámozza fotóikkal, az üzlet jó hírneve pedig futótűzként terjedt szét – szuper marketing fogás is egyben, valljuk be.

A kutyások életében meghatározó szerep jut azoknak az embereknek, akik megbecsülik kedvenceiket, így azok a boltok is meghatározóvá válhatnak, akik ugyanezt fejezik ki a tulajdonosok irányába. Ha egy pékségben vagy közértben nem is lenne könnyű dolgunk kutyánkkal a sok befolyásoló tényező hatása alatt, de a kevésbé csábító portékát árusító üzletek szerte a világon kezdik felismerni, hogy a kutyások felé nyitás egyben hatalmas vásárló erőt is jelent.

A képek önmagukért beszélnek

Egyre több a kutyabarát bolt, üzlet

Egyre több a kutyabarát bolt, üzlet

Egyre több a kutyabarát bolt, üzlet

Egyre több a kutyabarát bolt, üzlet

Egyre több a kutyabarát bolt, üzlet

Ezért az érzésért küzdünk mi is 2012 óta!

Kutyabarát bolt/üzlet partnereinket itt találjátok.

(Kutyabarát.hu)

Bunnings bevásárlókocsik fotók: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...