Saját KB bal
Saját KB jobb

Biztonságos kutyajáték?

Kutyáink örülnek minden gazdival együtt töltött percnek, de nem kérdés, hogy egy új játéknak is nagyon tudnak örülni. Az ünnepek közeledtével sokan gondolnak az ajándékozáskor a kutyájukra is, és meglepik egy új, izgalmas játékkal a szőrös családtagot. De vajon szoktunk-e azon gondolkodni a kutyajátékok közötti válogatás közben, hogy ezek a játékok mennyire biztonságosak? 

Mindannyian ismerjük, hogy a különböző nehézfémek, kadmium, ólom, ftalát mekkora veszélyt jelentenek az egészségre viszont a legkevésbé sem gondolunk bele, hogy mindezek az anyagok minden gond nélkül ott lehet a kutyáknak készített játékokban is.

Ugyanis a kutyajátékok tekintetében nincs törvényi szabályozás sem a felhasznált anyagokra, sem pedig a gyártási technológiára vonatkozólag.

Na de mielőtt teljesen elszomorodnánk, hagy mondjuk el, hogy szerencsére létezik és már Magyarországon is elérhető egy olyan kutyajáték család, amely mind az anyagok, mind pedig a gyártásra vonatkozóan a legmagasabb, gyermekjátékokra vonatkozó szabályzás szerint készíti termékeit.

Ez a Major Dog.

A kutyakiképzésre fejlesztett Major Dog játékok az elsők a piacon, amelyek TÜV minőségbiztosítási tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

A Major Dog játékok elkísérik a kutyusokat és gazdijukat minden közös programjukon, mivel nem csak, hogy könnyű őket zsebrevágni, de nagyon könnyen tisztíthatóak. A Major Dog célja, hogy segítse a gazdikat abban, hogy legyen bár kutyájuk aprócska vagy óriás, érezzék magukat minél jobban a játék és a kiképzés során.

Majordog.hu

 

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...