Saját KB bal
Saját KB jobb

Létezik természetes és hatékony megoldás a fogkő eltávolítására

A PLATINUM OralClean+Care termékei 100 százalékban természetes anyagok segítségével nyújtanak gyengéd, de mégis megbízható és hatékony megoldást a fogkő eltávolítására. 

A PLATINUM fogápolásra fejlesztett innováció díjas termékeinek legfontosabb összetevője a citrusmag kivonat, amit a természetgyógyászatban antibakteriális szerként használnak. Az OralClean+Care termékekben ez a természetes hatóanyag biztosítja a fogak tisztítását a gyógynövényekből kivont olajokkal együtt: lassan feloldják a baktérium-réteget és gyengéden eltávolítják a lepedéket és a fogkövet. Az értékes hatóanyagok a fogínytasakok mélyére hatolnak, így fejtik ki gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatásukat fogínygyulladás esetén.

Az OralClean+Care minden összetevője 100 százalékig természetes és élelmiszerjogi szempontból teljes mértékben ártalmatlanok.

A változás már néhány nap után  tapasztalható:

  • egyre frissebb lehelet
  • enyhülő fogínygyulladás
  • a fogkő fokozatosan eltűnik

Következetes alkalmazás esetén a kezelés garantáltan eredménnyel jár:

3-6 hét alatt a fogkövet általában sikerül eltávolítani. Időben történő alkalmazás esetén meg is akadályozza a fogkő kialakulását.

Az OralClean+Care spray és gél formátumban elérhető, használata pedig igen egyszerű: A gél esetében egyszerűen, az ujjunk segítségével kell felvinni, míg a spay-t csak rá kell fújnunk a fogak külső felületére.

Clean – Tisztítási szakasz (naponta két kezelés):

az OralClean+Care elpusztítja a baktériumokat és tisztítja a fogakat, mivel fokozatosan felpuhítja és feloldja a fogkövet.

Care – Ápolási szakasz (heti két-három kezelés):

az OralClean+Care védi a fogakat és megakadályozza a lepedék lerakódását.

Classic és Forte

A két termékverziót az különbözteti meg egymástól, hogy a Forte termékek nagyobb koncentrációban tartalmazzák a Classic verzióban is megtalálható hatóanyagokat, így a masszív, makacs fogkő esetére is hatákony megoldást biztosítanak.

A vad lazac olajjal ízesített változat kifejezetten a macskák számára készült.

Ismerje meg a kutyák és macskák számára készült PLATINUM OralClean+Care-t!

 

(X)

(kutyabarát.hu)
 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...