Saját KB bal
Saját KB jobb

Mit tud egy jó kutyaágy?

Büszkék vagyunk arra, hogy a DogInBed kutyaágyakat magyar fejlesztésként mutathatjuk be, Magyarországon gyártják,  és a legkiválóbb alapanyagokat használják az elkészítésük során. De vajon mit tudnak, hogy a világ bármely kutyaágyával felveszik a versenyt, és akár több mint 10 évig is megőrzi tökéletes minőségét? Összeszedtük.

Máger Ede, a DogInBed megálmodója szerint a fő szempont az ágyak tervezésekor a tartósság, a kényelem, a könnyű tisztíthatóság, az egészségmegőrzés és a letisztult, elegáns kivitelezés volt, mindezt innovatív technológiák használatával.

A DogInBed:

Ortopéd állatorvosi ajánlással, szakvéleménnyel rendelkezik. Dr. Fux Attila, ortopéd sebész állatorvos szakvéleményét ide kattintva megtaláljátok.

AquaClean technológiával készül, ami egy forradalmian új eljárás. Lehetővé teszi, hogy a foltok csupán egy kis víz vagy nedves rongy segítségével eltávolíthatók legyenek. Így a karbantartás nagyon egyszerűen és minimális idő alatt elvégezhető. 

Extrém strapabíró és kopásálló képességű. Egy jó strapabírású, erős szövet kopásállósági mutatója, vagyis Martindale értéke 30-40 ezer. A DogInBed kopásállósági értéke 250.000 Martindale, amiből látható, hogy az extrém magas értéknek köszönhetően akár 10 évig megőrzik vadonatúj külsejüket.

A huzatok rendkívül egyszerűen tisztíthatók nedves ronggyal, de lezippzározhatók, és mosógépben is ki tudjuk őket mosni 40 fokon.

Antiallergén és antibakteriális. A SAFE FRONT® technológiának köszönhető speciális védőbevonat megakadályozza a poratkák és baktériumok elszaporodását, ezért akár érzékenyebb vagy allergiás kutyák is használhatják.

Antisztatikus, taszítja a kutyaszőrt. Ha a kutyaágy felületére kerül a szőr, azt ronggyal vagy porszívóval egyszerűen eltávolíthatod.

Karomálló védőréteggel rendelkezik. A különleges védőréteg egy rugalmas és hajlékony akadályt képez a szöveten, és meggátolja, hogy a házi kedvencek karmai behatoljanak a szövetszálak közé, és felszakítsák azokat.

Légáteresztő, jól szellőzik.

A szivacsok egészségóvó kialakításúak. A precízen megválasztott, kiváló minőségű lágy hab és speciális habszivacs miatt kutyaágyaink kímélik kutyád ízületeit, gerincét, csípőjét, levéve róluk a terhelést és kényelmesen eloszlatva azt. Valamint a gerincet egyenes, egyenletes helyzetben tartják, emiatt elkerülhetőek a gerincbántalmak is.

A DogInBed-ről még többet itt olvashatsz.

 

 

(kutyabarát.hu)

Fotó: pixabay
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...