Saját KB bal
Saját KB jobb

Természetesen egészséges kutya és macska eledelek

A GranataPet története egy németországi konyhában kezdődött, egy bőr-, szőrzetproblémákkal és allergiára utaló jelekkel küzdő kutya főszereplésével. A kutya gazdija nem talált olyan tápot négylábú társának, amely minden igényének megfelelt, ezért úgy döntött, hogy elkészíti neki ezt. 

Számára fontos volt, hogy a táplálék gabonamentes legyen, hogy az gluténérzékeny kutyájának megfelelő legyen. Elkészítéséhez nemcsak kiváló minőségű színhúst használt, hanem kiegészítette zöldkagylóval és egyéb különleges alapanyagokkal is, mint a gránátalmamag.

Kedvencének nagyon ízlett, és a problémái megszűntek. A barátok, ismerősök kutyái körében is elsöprő sikere volt a saját készítésű eledelnek, ez pedig útjára indította a GranataPetet.

Néhány tény a GranataPet termékekről:

– gabonamentes, mivel nagyon sok kutyát érinti a gluténérzékenység, amelynek a tüneteit sokszor nehéz felismerni (szőrtépés, mancsrágás, vakarózás, emésztési panaszok, levertség).

– a GranataPet tápok készítéséhez színhúst használnak fel (állati mellékterméket nem tartalmaz), amelyekhez az alapanyagot az alpesi levegőn tartott egészséges állatok adják.

– különlegessége a gránátalmamag, amely természetes antioxidánsként többek között véd a rák, a daganatos megbetegedések ellen, erősíti az immunrendszert, valamint egyedi illat- és ízélményt nyújt, ezzel a legválogatósabb kutyákat is leveszi a lábáról.

– a GranataPet termékek lazacolajat is tartalmaznak, amely Omega3 és 6 zsírsavakon keresztül védi a szívet és táplálja a szőrzetet, így megelőzhetőek a szívproblémák, a viszketés és gyönyörű, egészséges szőrt biztosít.

– a tápokban zöldkagyló található, amely az ízületeket, a csontokat építi, biztosítja a szabad mozgást.

– tartalmaznak még emésztést segítő kék-zöld algát, tápanyagfelvételt javító mojave jukkát és öregedést lassító taurint.

– a GranataPet termékei nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, szóját, ízfokozót, aromákat, löncshúst, cukrot.

– a GranataPet termékek előállítása során nem történtek állatkísérletek és környezetbarát, visszazárható csomagolásban kerülnek a polcra. 

A családias hozzáállás, a kiváló alapanyagok és a bevált recept azóta is megmaradt, a GranataPetnek elsődleges a kutyák és macskák egészsége.

Bővebb információk a forgalmazó weboldalán találhatók, illetve a GranataPet már Facebookon is követhető.

 

 

(X)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...