Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyaelsősegély tanfolyam országszerte

Az évnek még vége sincs, de március óta már 13 tanfolyamot tartott a Nyújts segítő Mancsot – kutyaelsősegély tanfolyam. A felelős kutyatartók nagy örömére az ország valamennyi részén elérhető már a tanfolyam. A megyeszékhelyek tekintetében Pécs, Kecskemét, Debrecen és Győr már fogadó kész volt, novemberben következik Békéscsaba, Szeged, valamint ismét Pécs. Újabb kecskeméti tanfolyam szervezés alatt áll, ezenkívül két budapesti tanfolyam is az elkövetkező program része lesz.

Úgy gondoljuk, hogy a tanfolyamokkal sikerülhet meghonosítani és elfogadtatni hazánkban az állatok elsősegélynyújtásának fontosságát. A fő cél továbbra sem változott. Szeretnénk minél több felelős állattartónak segítséget nyújtani ahhoz, hogy időben felismerje kedvence betegségre utaló jeleit, tüneteit, valamint baleset vagy sérülés, esetleg mérgezés esetén elsősegélyben tudja részesíteni addig, amíg a szakszerű állatorvosi ellátást megkapja. Ezenkívül igyekszünk sok hasznos tanácsot adni a kutyusok tartásával kapcsolatban is – mondja Kis Anna, a tanfolyam vezetője.

Ezért örömmel tölt el bennünket – teszi hozzá-, hogy egyre többen érdeklődnek tanfolyamunk iránt és így sok helyre el tudunk jutni az országban. Ez megerősít bennünket abban, hogy nem hiába dolgozunk. Köszönjük a szervezésben segítők munkáját, a résztvevők aktivitását, nem utolsósorban elismerő szavaikat és pozitív visszajelzéseiket. Mi folytatjuk!


(Képek: kutyaelsosegely.hu)

 

Jelentkezés a tanfolyamokra: [email protected]

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...