Saját KB bal
Saját KB jobb

12-az 1-ben multivitamin falat

A kutya egészségéhez elengedhetetlen a teljes értékű étrend, ehhez pedig hozzátartozik minden szükséges vitamin bevitele is.

A felelősségteljes táplálásához nem elegendő a meghatározott mennyiségű fehérje, zsír és szénhidrát bevitele, hanem megfelelő arányban kell tartalmaznia ásványi anyag-, nyomelem- és vitaminellátást. Ha különféle vitaminok tartósan hiányoznak a kutya táplálékából, akkor kis kedvencünk sajnos hamarabb megbetegszik, energiaszegény és fáradt lesz.

Számos vitaminos termék található a piacon: bőrtáplálók, immunerősítők, porc és ízület védők stb. Innen jött az ötlet: Miért ne lehetne belesűríteni ezt a sok vitamint egyetlen termékbe, hogy ne kelljen külön-külön megvásárolni őket?

A dogmarket.hu új terméke: 12-AZ 1-BEN MULTIVITAMIN FALAT egy egyedi, komplex összetételű multivitamin kutyák részére, amiben megtalálható az összes vitamin és tápanyag, ami a számukra nélkülözhetetlen.

Sőt még pro-biotikumokkal is gazdagítottuk a jó emésztésért, valamint hozzáadtunk GLÜKOZAMINT és KONDROITINT is, az ízületek és csontok védelméért.

Ez a komplex termék többféle vitamint tartalmaz, ami széles körben fejti ki hatását. Elősegíti a bőr és a szőrzet egészségét, az idegrendszer megfelelő működését, karbantartja a látást, az agyi funkciókat, és nem utolsó sorban felerősíti az immunrendszert is. Összetevői javítják kutyánk fizikai- és mentális egészségét. Nem tartalmaz ízfokozókat és kemikáliákat, csak természetes összetevőkből készítettük. Fontos tulajdonsága, hogy nem kell hozzákeverni a kutya táplálékához, mindenféle erőltetés nélkül, jutalomfalatként adható.

dogmarket12 jótékony hatás 1 falatban:

– Immunrendszer támogatása

– Emésztőrendszer működésének segítése

– Agy karbantartása

– Aktivitás

– Jó közérzet

– Szív karbantartás

– Bőr és szőrzet egészsége

– Csípő és ízület védelme

– Energia szinten tartása

– Antioxidáns hatása

– Rugalmasság megtartása

– Gyulladás csökkentése

 

www.dogmarket.hu – Mert szeretjük a kutyákat

 

(x)

(Kutyabarát.hu)

Index kép: pexels.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...