Saját KB bal
Saját KB jobb

6 őrült dolog, amit kutyasétáltatás közben találtak

Egyhangúnak találod a mindennapos sétákat kedvenceddel? Hát ezeknek a gazdiknak biztosan megváltozott azóta a véleményük, amióta Buksi furcsa, hajmeresztő vagy éppen pofátlanul értékes tárgyakat ásott ki nekik a séták alatt. Mutatjuk, miket!

1. Ősi műtárgyak

Ohioban 2010-ben történt az eset, amikor Tim és Kathy Cannon sétálni vitte kedvencét. Egy fényes, színes, pici tárgyra lettek figyelmesek: először azt hitték, hogy valamilyen gyerekjáték, de amikor felvették és figyelmesebben szemügyre vették, rájöttek, hogy egy csiszolt éles kő. Fotón elküldték az Ohio Történeti Társasághoz, akik azonnal beazonosították a tárgyat: egy közel 2,800-3,000 éves nyílhegy volt, amit az amerikai őslakosok használhattak.

 

2. Egy 300 millió éves fosszília

Patrick és Susie Keating éppen Kitty nevű kutyájukat sétáltatták Új Skóciában, amikor egy követ találtak, benne egy csirke mellkasra emlékeztető maradvánnyal. A részleges bordák és a gerinc egy rég kihalt hüllő maradványa volt, a fosszília kora 290 és 305 millió év között lehet. Hihetetlen de igaz: a pár később ugyanazon a parton megtalálta az állat koponyáját is.

 

3. 4-6 billió éves meteorit

A kaliforniai Brenda Salveson 2012-ben szintén sétáltatás közben talált egy mindössze 17 gramos kis kő darabot, ami nem volt nagyobb mint egy kockacukor. Mint később kiderült, egy 4-6 billió éves meteoritot talált, egyes szakértők szerint 20,000 dollárnál (5 millió forint) is többet érhet. Brenda jófej volt: megengedte fiának, hogy bevigye az iskolába megmutatni, azonban azóta elzárva tartja, és még nem találta ki, mit kezdjen vele.

4. Egy csomó pénz

Az Egyesült Királyságban sétált kutyájával az a férfi, aki a folyóban egy furcsán sodródó valamit vett észre. Kihúzta, és kiderült, hogy többezer font készpénz volt a csomagban. Becsületes volt, és jelentette az ügyet a hatóságoknál. Összesen 60,000 font (21 millió forint) volt. Szerencsére pár különálló bankjegyet is talált a folyóban, amiből jutalomfalatot vett kedvencének.

 

5. 10 millió dollárnyi aranypénz

Ha azt hiszed, az utolsó sztori volt a legnagyobb fogás, akkor tévedsz. 2014-ben egy pár saját ingatlanán sétáltatta a kutyáját, amikor belebotlottak egy régi fém edénybe. Kiásták és látták, hogy tele van aranypénzekkel. Később az is kiderült, hogy még több ilyen fém edény van elásva ugyanott, és mind tele volt az 1800-as évekből származó értékes arany pénzekkel. Nem tudni, hogy kerültek oda, de a gyűjtemény egyetlen darabja önmagában 1 millió dollárt (254 millió forint) ért. Összesen 10 millió (2 milliárd 540 millió forint) az értékük. A pár nem szerette volna, ha nevük nyilvánosságra kerül, mert nem szerették volna, ha ingatlanukat elárasztják a kincskeresők. Mindenesetre azóta jó sok játékot tudtak venni kutyájuknak.

 

6. Szexuális játékszerek

Ezt inkább nem fejtjük ki, megtették már mások korábban. Egy egész gyűjteményt hoztak össze az internetezők azokról a kutyákról, akik a bokrokból, séták alkalmával hatalmas szexuális játékokat hoztak elő. Itt megnézhetitek.

 

Sosem tudhatod, mit hol találsz:

Leállt az autó – egy kutyát talált a motorháztető alatt a kocsiban

A kutya, aki műfogsort talált és használatba is vette

Ők pedig tökéletes rejtekhelyet találtak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dogtime
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...