A kutya, aki műfogsort talált, és használatba is vette

Pandora egy átlagos, csintalan brazil házikedvenc. Egy bosszantó szokása van: ás. És ha Pandora ásni kezd, akkor talál is valamit. Legutóbb egy fogsort. Megnyerő mosolya lett tőle. 

Pandorát kölyök korában fogadta örökbe gazdája, Lucas Alves Magalhães. Még a barbeque grillparti maradványait is megtalálta az ügyes kerti bányász, és segített az eltakarításban. De a legutóbbi szerzeménye még felkészült gazdáját is letaglózta.

 

Pandora büszkén sétált be a házba legújabb zsákmányával: egy használt fogsorral. Ráadásul az eb szájában rágcsálás közben még jófelé is állt a protkó, így villanthatta ezt a fantasztikus új hollywood-i mosolyt.

„Nem tudtam, mi lehet a szájában. Amikor felemeltem a fejét, majdnem ott helyben meghaltam a röhögéstől” – mesélte Pandora gazdája. „Egy idős házaspár lakott itt előttünk, valószínűleg az övék lehetett. Talán lecserélték, és a régit elásták a kertbe. Más magyarázat nincs rá, mivel a fogazat biztosan nem a miénk.”

Pár nagysikerű fotó elkészítése után Lucas kivette kutyája szájából a műfogakat, nehogy kedvence túlságosan hozzászokjon az új igéző kinézetéhez, így Pandora újra önmaga lehet – egészen a következő kincskereséséig.

 

Eközben Dél-Amerikában:

A világ legédesebb benzinkutasa

Álommeló: menhelyi kutyák a labdaszedők a brazil teniszbajnokságon

Kutyastrand Argentínában

Az argentin sofőr felengedte a buszra a kóbor kutyákat a vihar idejére

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...