Saját KB bal
Saját KB jobb

10 dolog, amit feltétlenül tudnod kell, ha egy kutyással randizol

Végre találtál valakit, aki okos, vicces, édes mosolya van – és történetesen van kutyája. Nem is gyanakszol, pedig kéne: néhány dolgot érdemes tudnod, mielőtt komollyá válik a dolog a „kutyás lánnyal” vagy a „kutyás pasival”.

1. Mindig hosszú távon gondolkodnak

Gondolj bele. Ez az ember tizenévre elkötelezte magát előre egy élőlény mellett, aki sosem fog felnőni és önállóvá válni. Nem fognak túlzottan pánikba esni, ha bizonyos fokú hűséget vársz el tőlük.

2. Tisztában vannak vele, hogy a dolgok olykor zavarossá válnak, mégis meg tudják oldani

Aki kutyát tart, az egyszer már biztosan tapasztalta a szétdobált konzervdobozok, a megtépett cipők és egyéb rosszalkodásból eredő káoszt. Legtöbbször tudják is kezelni az ilyen necces helyzeteket, sőt, a képességük a türelemre, az elfogadásra a veled való kapcsolatban is kamatoztatható.

3. Elvárják, hogy ugyanúgy szeresd a kutyájukat, mint ők

Ha kezd komolyabbá válni a kapcsolat közted és a kutyás között, biztos lehetsz benne, hogy a kutyájáról szóló fotók, videók, helyzetjelentések gyakorisága exponenciálisan meg fog emelkedni. Ha már közeledtek az örök szerelem kategóriájához, akkor bizony te leszel az új „mami” vagy „papi” az eb életében is: tagja leszel a falkának, amit örömmel osztanak meg veled.

4. A legügyesebb bújók

Tudod ki volt az abszolút szerelem, amíg te meg nem érkeztél a képbe? Igen. A kutyája. Fogadd el, hogy képes úgy ülni a kanapén vagy feküdni az ágyban, hogy hozzád és kutyájához ugyanúgy hozzábújik.

5. Szeretnek felfedezni

A legtöbb kutyagazdi gyorsan megunja, hogy ugyanazon ház körül sétálgasson. Mindig találnak új helyeket, új feladatokat, amiket felfedezhetnek maguknak. Természetesen, ha egy pár vagytok, mész velük, és az biztos, hogy egy kutyával közös képen minden közösségi média felületen megmutatja majd, hol jártál.

6. Érzékelni tudják a finom érzéseket

Ne felejtsd el, hogy előtted már volt egy társa. Nem véletlen, hogy a kutyások megérzik a párjuk minden rezdülését: tudják, ha rossz a kedved, frusztrált vagy éppen romantikus hangulatban vagy. Eddig egy olyan élőlénnyel kommunikáltak, aki nem tudja szavakkal kifejezni magát. Értenek ám a testbeszédhez!

7. Lesznek olyan idők, amikor a kutya elsőbbséget élvez majd

Nagyjából majdnem minden idő ilyen lesz. Lemondják a randit, ha a kutya beteg, vagy megkérnek, hogy maradjatok otthon, mert így nem lesz egyedül az eb sem. Ne érezz féltékenységet, hanem próbáld megérteni: ő előbb volt ott!

8. Előre terveznek

Mert muszáj nekik. A hosszú hétvége nem húzódhat el, a spontán programok is csak szigorúan előre szervezett formában létezhetnek.  Tudják, hogy kell felelősséget vállalniuk bizonyos dolgokért, ezt saját kapcsolatotokban is hasznosíthatod, mert egy jó tulajdonság ám.

9. Azért tudják, hogy kell jókedvűnek lenni

A kutatások szerint a kutyatulajdonosok nyitottabbak, szociálisabbak és jókedvűek, mert mindig van valaki, aki szereti őket. Csak néha ünneprontók, hogy egy bulit ott kell hagyni a pisiltetésért.

10. Képesek feltétel nélkül szeretni

Mindennél jobban szeretik kutyájukat akkor is, ha rendetlenek, rosszak, szófogadatlanok. Ezt, ha szerencséd van, veled szemben is képesek alkalmazni, és szemet hunyni néhány hibád felett, mert nincs annál jobb, mint szeretni és viszont szeretni. Kérdezd csak meg a kutyájukat!

 

További érdekességek:

Miért nyalnak meg minket a kutyák?

5 kutyás isten – ők a bizonyítékok, hogy kutyáink felsőbb erőktől valók

A kutyádnak táncolni nem is olyan furcsa dolog, mint gondolnád

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dogtime
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...