Saját KB bal
Saját KB jobb

Robin Williams imádta a kutyákat

Ma lenne 66 éves a nagyszerű színész, de sajnos 3 éve már nincs közöttünk. Nem csak munkássága előtt lehet tisztelegni, de kitűnő ember és igaz, állatszerető gazdi volt. 

A világhírű művész számos fantasztikus alakítást tudhatott a háta mögött, a mi szívünknek azonban különösen kedves, hogy csodálatos gazdája volt örökbe fogadott kutyájának, Leonard-nak, és rendszeresen szót emelt a bántalmazott állatokért.

Leonard többször szerepelt a színész instagram oldalán, mint ő maga, annyira szerette és büszke volt rá. Még egy jótékonysági kutya-gazdi naptár fotózáson is szerepeltek, ők voltak „Mr. Augusztus”.

Robin Williams kutyájával egy rákos embereket segítő szervezetet is rendszeresen erősített jelenlétével.

Egy könyvben is vállalt egy részt, amit ő maga írt családtagjai kutyáiról. A Tails of Devotion című könyv eladásából befolyó összeggel öt állatmentő és ellátó nonprofit szervezetet támogatnak.

Kutyás szerepei is voltak, a Csodás álmok jönnek (What dreams may come) című filmben egy embert játszott, aki halála után belép a mennyország kapuin, hogy találkozhasson szeretett gyermekeivel és kutyájával.

Élete legutolsó szerepe is egy négylábúhoz kötődik: igazán lelkes volt, amikor felkérték, legyen a hangja Dennis-nek, a beszélő kutyának a Megtehetek bármit (Absolutely Anything) című filmben. Ebben hallhatjuk utoljára a nagyszerű színészt, embert, gazdit.

Köszönjük a sok nevetést és sírást. Nyugodjék békében! 

 

Rájuk is emlékezünk:

Somló Tamásra emlékezünk

A boldogság világnapjára – John Lennon

David Bowie fia keres gazdát az apjáról elnevezett kutyának 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: woofipedia
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...