Saját KB bal
Saját KB jobb
dog beach fest

Rekord látogatószám a Dog Beach Festen

A Balaton-part legnagyobb kutyás rendezvényére közel 2000 ember volt kíváncsi, a kutyák száma meghaladta az 700-at a nap folyamán. A Fonyódi Kutyás Fürdőhelyen immár harmadik alkalommal szervezi meg a Dog Beach Fest rendezvényt a Kutyabarát.hu és a Magyar Tenger Produkció, mely egyre nagyobb sikernek örvend a kutyások körében. Az egész napos eseményen érdekes programok és versenyek várták a látogatókat. Élménybeszámolónk következik.

Az igazi kutyás kikapcsolódás, kutyás strand „feeling” garantált!

Ezzel a jelmondattal vártunk mindenkit szombaton a Fonyódi Kutyás Fürdetőhelyre, ahová már délelőtt ki lehetett volna tenni a megtelt táblát. Az egy hektáros területet hamar elfoglalták a kutyák és gazdáik, valamint a kutyaszerető emberek, akik a Dog Beach Fest programjaira voltak kíváncsiak.

Rögtön az első, és talán az egyik leglátványosabb program, melyet már sokak vártak a kutya-úszóverseny volt. Idén végre az időjárás is kedvezett a versenynek, így két kategóriában és két távon versenyezhettek a kutyák gazdiákkal. A versenyt az Immunovet támogatta, a győztesek értékes Immunovet természetes étrend-kiegészítő termékeket tartalmazó ajándékcsomagokat nyertek.

Kutya-úszóverseny a Dog Beach festen

Kutya-úszóverseny a Dog Beach Festen

Az egyik leglátványosabb program, melyet már sokak vártak a kutyaúszóverseny volt a Dog Beach Festen. Idén végre az időjárás is kedvezett a versenynek, így két kategóriában és két távon versenyezhettek a kutyák gazdiákkal. A versenyt az Immunovet támogatta, a győztesek értékes Immunovet természetes étrend-kiegészítő termékeket tartalmazó ajándékcsomagokat nyertek.Videó: Batár Bear Gárbor Eb-ben segíthetek?

Közzétette: Kutyabarát Balaton – 2019. július 3., szerda

A kutya-úszóverseny után interaktív beszélgetés következett, segítségünkre volt ebben Molnár Karesz, aki az RTL Klub Pacsi Kevin című  műsorának a műsorvezetője.

Karesz megosztotta velünk tapasztalatait az örökbefogadásról, annak fontosságáról, de beszélgettünk a pórázhasználatról és a kutyakaki-helyzetről is.

kutyasfesztival

Sokan várták Nyakas Gábor kutyatrénert is, aki az eddigi Dog Beach Fest rendezvényeken is fellépett és hasznos fortélyokat osztott meg a nézőközönséggel. Gábor nem mindennapi produkciója idén is óriási sikert aratott, szokás szerint körbeülve hallgatták az emberek a tréner tanácsait, aki vendég kutyák segítségével is demonstrált egy-két gyakorlatot.

Nyakas Gábor YouTube csatornáján további hasznos videókat találtok.

A kutya szépségverseny elengedhetetlen programpontja a Dog Beach Festnek, 57 induló közül 3 díjat osztott ki a zsűri, aki a kutya küllemén kívül a kiállást, megjelenést és összképet is „pontozta”. A háziverseny győztesei a Wash&Vau Kutyamosó ajándékaival lettek gazdagabbak, valamint a különdíjazott Kutyabarát.hu ajándékcsomagot kapott.

A Nagykanizsai HűségesEB Kutyabarát Egyesület bemutatója ismét arra mutatott rá, hogy az alap tanulmányok elsajátításán túl komolyabb ismereteket is megtanulhatnak a gazdik a kutyaiskolában.

A Fonyód TV felvétele

Dog Beach Fest 2019

Az igazi kutyás kikapcsolódás, kutyás strand “feeling” garantált volt, ahogy ígértük! 🙂

Közzétette: Kutyabarát Balaton – 2019. július 5., péntek

A nap záróeseménye a trükkverseny volt, ahol a gazdik és kutyáik bemutathatták tudásukat. Fantasztikus produkciókat láthattunk, minden kutya és gazdi kitett magáért, nehéz volt a zsűri döntése.

A tombola sorsolással zártuk a napot, partnereink sok-sok értékes terméket, csomagot állítottak össze, a főnyeremény az Abbázia Country Club Hotel ajándékutalványa volt, melynél jobbat el sem tudunk képzelni egy kutyás esemény fődíjaként! A nemesnépi szálloda négyszer is elnyerte az Év Kutyabarát Szállodája díjat, az országban egyedülálló módon külön kutyamedencével rendelkezik a szálláshely.

Külön köszönjük partnereinknek a részvételt, szervezőtársainknak, a Fonyódi Nyárnak és a Magyar Tenger Produkciónak a sok segítséget és minden kutyabarátnak, akik idén is velünk voltak.

2020-ban találkozunk!

üdv: Kutyabarát.hu csapat

Fotók: Fonyód Média, TACDOG, vendégek 🙂
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...