Saját KB bal
Saját KB jobb
Elhagyatott ház alól mentettek ki egy járásképtelen kutyát

Elhagyatott ház alól mentettek ki egy járásképtelen kutyát

A The Dodo videót posztolt egy jobb sorsra érdemes kutyáról. A történet szerencsére happy enddel végződik.

Renoválást végző munkások lettek figyelmesek a ház alatt bujkáló négylábúra, aki láthatóan csontsoványra fogyott és alig tudott mozogni. Telefonon értesítették az állatvédőket, hiszen látták rajta, hogy komoly bajban van. Hátsó lábait nem tudta használni, mellső lábaira támaszkodva húzta magát előre a poros-koszos odúban, ahol menedéket talált.

A segítségére siető állatvédők nem akarták kihúzni a ház alól, és mivel látták, hogy a kutya szívesen elfogadja tőlük a virslit, a darabokra szelt eledellel próbálták kicsalni a sötét helyről. Szerencséjükre a terv sikeres volt, és némi biztatás után a kutya előjött. Látszott rajta, hogy jóideje nem evett semmit.

A virslivel kirakott út egy takaróra vezetett, így biztonságosan meg tudták fogni. Miután gondozásukba került és erőre kapott, emberi segítséggel vette nyakába az utcákat; hátsó lábait egy heverderszerű, hasa alatt átvezetett anyagszalaggal emelték meg, hogy gondtalanul járkálhasson. Ezután mini kerekesszéket készítettek számára. Gondozói szerint nem idegenkedett tőle, és amint először kipróbálta, hálát sugárzott a tekintete. Imádja az emberek társaságát, és nagyon jó természetű kutya. Scooch-nak nevezték el, és azon dolgoznak, hogy megfelelő gazdit találjanak neki.

Nehéz úgy megnézni a róla készült videót, hogy ne szökjenek könnycseppek a szemünkbe. Mi szóltunk!

Forrás: The Dodo
Videó és kép: The Dodo

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...