Saját KB bal
Saját KB jobb
Állatmenhelyre költözött az amerikai férfi, hogy segítsen gazdit találni egy kutyának

Állatmenhelyre költözött az amerikai férfi, hogy segítsen gazdit találni egy kutyának

Több mint 400 napja menhelyen éli mindennapjait a 3 éves, Queen nevű keverék, és barátságos természetét megfigyelve nehéz megérteni, miért nem talált még rá az álomgazdi.

Egy kansas-i férfi éppen ezért döntött úgy, hogy „összebútorozik” vele, azaz viszi a laptopját, egy íróasztalt, asztali lámpát és a fogkeféjét, és addig nem költözik ki a menhelyről, amíg gazdit nem talál a kutyának. Egész nap Queen társaságában van, onnan végzi a munkáját, de jut azért idő a játékra és a közös sétákra is. Nemrég a KCTV riporterei látogatták meg, hogy így is népszerűsítsék Queen örökbefogadásának ügyét. A Scott Poore nevű férfi elmesélte nekik, hogy Queen nem horkol, a menhely más lakói viszont előfordul, hogy hangosan alszanak.

Poore egy divattal foglalkozó cégnek dolgozik, amitől nem áll távol az állatvédelem. Weboldalukon felhívják az emberek figyelmét az állatmenhelyek lakóira, és azt harsogják a látogatók felé, mennyire fontos az örökbefogadás. Azért döntött úgy, hogy a menhelyre költözik Queen mellé, mert szerinte így nagyobb eséllyel eljut az üzenete azok felé, akik nem tudják, miket élhet meg egy menhelyi állat, főleg akkor, ha hosszú évekig nem talál gazdát. Így segít gazdát találni a menhelyen lévő kutyusnak.

Mielőtt a menhelyre került, Queen egy szemeteskuka mögött húzta meg magát, egy kezelésre szoruló sérüléssel. Láthatóan örül átmeneti lakótársának, sugárzik róla a boldogság, amiért nem kell egyedül lennie, és valaki foglalkozik vele. Reméljük, hogy minél előbb sikerül neki gazdát találni!

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: cnn.com
Kép: KNBC

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...