Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyszerű kölcsönfelvétel akár néhány órán belül az Instant Szolgáltatással

A MobilON kölcsön mellett igénybe vehető Instant Szolgáltatás előnye a nagymértékben felgyorsított ügymenet. Ez a plusz opció ugyanis olajozottabbá teszi a folyamatot, így a szükséges pénzösszeghez akár még aznap hozzá is juthatunk.

Nem lesz tehát szükség elhúzódó ügyintézésre és hosszas várakozásra, mert a szabad felhasználású kölcsön összege instant módon érkezik hozzánk.

Miért érdemes a MobilON kölcsön mellé Instant szolgáltatást igényelni?

A MobilON kölcsön mellé külön díj ellenében igénybe vehető Instant Szolgáltatás legfontosabb hozzáadott értéke abban rejlik, hogy az általunk igényelt pénzösszeghez akár néhány órán belül hozzá is juthatunk.

Az Instant szolgáltatás által mindezek mellett az igényléshez szükséges regisztrációt, illetve a dokumentumok feltöltését online el tudjuk végezni, kényelmesen, ott és amikor lehetőségünk van rá. Az általunk megadott adatok ellenőrzése szintén online történik, a hitelbírálat lefolytatása pedig akár 30 percen belül sikeresen meg is valósulhat.

Instant szolgáltatással egyszerűbbé és gyorsabbá válik a szerződéskötés

Hogyha a MobilON kölcsön mellé az Instant szolgáltatást is kérjük, akkor a szerződés megkötéséhez nem szükséges befáradnunk a pénzintézet hozzánk közel eső fiókjába. Nem kell tehát araszolnunk a dugóban, várakoznunk a tömegközlekedésre vagy sorban állnunk a fiókban.

Merthogy a kölcsönszerződés megkötésére a saját otthonunkban nyílik lehetőség, méghozzá egy előzetes időpont-egyeztetést követően. Gyakorlatilag úgy is fogalmazhatnánk, hogy az általunk a kölcsön keretei között igényelt pénzösszeg házhoz érkezik.

Ráadásul maga a telefonos időpont-egyeztetés is roppant gyorsan lezajlik, a kérelmünk leadását követően legfeljebb egy órán belül keresni fog minket a pénzintézet illetékes munkatársa.

Az igényelt pénzösszeg folyósítása akár az igénylést követő néhány órán belül megtörténhet

Normál esetben, vagyis az Instant szolgáltatás igénybevétele nélkül, szerződéskötés után várnunk kell még a folyósításra, legfeljebb 10 munkanapot. Az Instant opció igénybevétele nemcsak a folyamatot gyorsítja fel, hanem a tranzakció módját is megváltoztatja.

Mivel a szerződéskötéshez az illetékes munkatárs házhoz jön, ezért az olajozott ügymenet biztosítása érdekében a szóban forgó pénzösszeget is magával hozza. Ezáltal nem lesz más teendőnk, mint az alapos átolvasást követően kitölteni a papírokat, a kölcsön összege pedig készpénzes kihelyezés formájában máris a miénk lehet.

Ezáltal nem kell hosszú napokon át várakoznunk a hitelbírálatra, a szerződéskötésre, majd pedig a folyósításra. Az Instant szolgáltatás keretei között mindhárom lépés megtörténhet akár néhány óra leforgása alatt, így szabadon dönthetünk a felvett összeg sorsáról.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...