Saját KB bal
Saját KB jobb

Szerezz be te is kamerákat, hogy biztonságban tudd értékeidet, szeretteidet

Mindannyian szeretnénk biztonságban tudni értékeinket, amelyek megszerzéséért keményen megdolgoztunk az évek folyamán. Mindemellett nem másodlagos a szeretteink biztonságának megóvása sem, amiért bármit megtennénk a világon.

Napjainkban a technológia megállíthatatlan fejlődése mellett egyre agyafurtabb dolgokat képesek a betörők kitalálni annak érdekében, hogy kifosszák lakásunkat, elvegyék értékeinket akár az életünk fenyegetése által. Azonban, ha képes vagy tartani a tempót a technológiai újításokkal, akkor mindig egy lépéssel rosszakaróid előtt járhatsz. Az eszköz, amely a segítségedre lehet, mind a betörők elriasztásában, mind értékeid védelmében, az a kamera.

Miért hasznos a kamerák felszerelése?

A kamera nem csak élő képek közvetítésére képes, hanem memóriájának nagyságától függően rögzíteni is tudja azt, amelyet napokkal később is visszanézhetünk. Ma már mobilos applikációkon keresztül is csatlakozhatunk a készülékhez, hogy nyaralás közben rápillantsunk otthonunkra és megbizonyosodjunk annak biztonságáról. Amennyiben rongálás, betörés vagy rablás történik, sokkal könnyebb a tettes azonosítása és rendőrök általi felkutatása, ha van róla használható felvétel.

Mindamellett, hogy a kamera által rögzített felvételek hasznosak lehetnek nyomozás alkalmával, maga a készülék kinézete is megteszi olykor a megfelelő hatást. Statisztikák is kimutatták, hogy azoknál az otthonoknál, amelyek kamerával vannak felszerelve, sokkal kisebb az esélye a betöréseknek és a rongálásoknak, mint azoknál az otthonoknál, amelyek nem rendelkeznek kamerával.

Amennyiben szeretnél többet megtudni ezekről az eszközökről, és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet, akkor keresd fel a netker8.hu weboldalát, ahol számos kamera közül válogathatsz. Mindemellett a téma szakértői lesznek segítségedre a választásban.

Milyen részletek fontosak a kamera kiválasztásakor?

Annak érdekében, hogy megbízható felvételek szülessenek, érdemes minél nagyobb felbontású képek készítésére képes kamerát vásárolni, mivel csak így lehet egyszerűen megállapítani a betörő vagy rongáló személyét. A felbontás mellett lényeges tényező a kamera által bezárt szög, hogy mégis mekkora a látószöge, képes-e a mozgást érzékelve annak irányába forogni, vagy teljes mértékben rögzített és csak az adott szöget látja be. Ma már léteznek olyan kamerák is, amelyek a sötétben is tiszta kép közvetítésére képesek, azaz hatékony éjjellátóval rendelkeznek.

Otthoni használata mellett kifejezetten hasznos és szinte elengedhetetlen az ipari helyiségek, raktárak és üzlethelyiségek védelme egyaránt, mivel manapság egyre többször történik rablás és fosztogatás, ám a kamerák felszerelésével mindez orvosolható.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...