Saját KB bal
Saját KB jobb

Az érzéki női Antonio Banderas parfümök

A vonzó sztár már nagyon régen meghódította Hollywoodot. De azután, hogy berobbant a filmvászonra, és híres színész vált belőle, a szépségiparban is szerencsét próbált. Piacra dobta ugyanis rendkívül érzéki parfümjeit.

A parfümök névadója

Azon kevesek kedvéért, akik esetleg nem ismerik Antonio Banderast, íme egy rövid összefoglaló a színész életéről és munkásságáról:

A színész és énekes 1960-ban született Malagában. Először a színpadot hódította meg, és csak később a filmvásznat, mégpedig Pedro Almodóvar hatására, valamint a vele való közös munkáknak köszönhetően. Később más rendezők is felfigyeltek rá, így az 1980-as években már Európa egyik legnépszerűbb színészének számított.

A nemzetközi sikert elsősorban a Zorro és a Desperado című filmekben nyújtott zseniális alakítása hozta meg számára.

A fiatalabb korosztály még a mai napig is gyakran azonosítja a spanyol színészt a Shrekben megismert Csizmás Kandúrral, hiszen ő kölcsönözte a kis rajzfilmhős hangját.

Második felesége a szintén híres színésznő, Melanie Griffith volt. Ebből a házasságból született meg a színész egyetlen gyermeke, Stella.

Az Antonio Banderas márka

Nem csak tehetségével és sármjával, hanem tehát már parfümjeivel is igyekszik meghódítani a világot. A színész saját hitvallása és elvárása a parfümökkel szemben, hogy azok tükrözzék az egyéniséget és érzéseket, valamint érzelmeket váltsanak ki. 

Az Antonio Banderas parfümök különlegessége, hogy alapvetően különböznek egymástól, mégis van bennük egy közös jegy. Ez pedig nem más, mint a csábító hatás, amit az illatszerek rejtenek. Van, amelyik a tengeri szellőt idézi, van, amelyik az otthon érzetét kelti, és van köztük olyan is, amelyik rendkívül érzéki csábításra ösztönöz. Akár aromás fűszeres, zamatos gyümölcsös, frissítő citrusos vagy akár gyengéd virágos illatot kedvelsz, az Antonio Banderas parfümök között biztosan megtalálod a hozzád illőt.

Antonio Banderas parfümjei a hölgyek számára

Sokféle kiváló illat közül válogathatunk, ha női Antonio Banderas parfümöt szeretnénk vásárolni. A Myparfüm.hu kínálatában is megtalálhatóak a színész legnépszerűbb csábító illatszerei.

Az Antonio Banderas rajongók három fantasztikus illat közül tudnak választani. A Her Secret, a Her Secret Temptation és a Queen of Seduction fantázianévvel ellátott parfümök csak arra várnak, hogy elcsábítsák viselőjét, valamint az őt körülvevőket egyaránt. Három igazán magával ragadó illat.

A Her Secret, valamint a Her Secret Temptation nevű illatok 50 és 80 milliliteres kiszerelésben egyaránt kaphatóak. A Queen of Seduction nevű parfüm pedig csak a nagyobb, azaz 80 milliliteres változatban érhető el.

Antonio Banderas parfümjei közül az első 1997-ben jelent meg, azóta pedig már több mint 15 illattal rukkolt elő a spanyol énekes-színész.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...