Saját KB bal
Saját KB jobb

Kopp, kopp Professzor

Kopp, kopp. Ki kopog? – “Nos.. nekem… lenne egy eléggé nagy problémám az iPad mini 4 készülékkel, és már nem tudok kihez fordulni ez ügyben.” Ha veled is megesett már, akkor fáradj be, mert iPhone Professzor most néhány hasznos információval lát el, hogy mindig képben legyél készüléked állapotával.

A műszaki szervezet

Először is nem árt, ha bemutatom neked a kezelésre szorult páciens szervezetét. A normál működést az Apple A8-as 64 bites processzor biztosítja az M8-as segédprocesszorral egyetemben. 2 Gb-os RAM-ot használ, 8 megapixeles kamerával és fejlett szenzorokkal lett felszerelve. 6,1 mm „vastag” és a tömege is 10 százalékkal csökkent elődjéhez képest. Energiaszintjét tekintve 10 óra aktív használatot jócskán kibír. 

Fennálló kezelések

Sajnos, előbb vagy utóbb minden szervezetben megjelenhetnek a kisebb, nagyobb gondok, így ezeket azonnal orvosolni kell.

A kijelző megrepedhet, összetörhet, de az is előfordulhat, hogy nem érzékeli az érintést vagy nem ad képet. Ilyen jelentkező problémák esetén azonnal fordulj a készülékkel “szakorvoshoz”, mert minden esély megvan rá, hogy a kijelzőt kell kicseréltetni.

A másik drasztikus eset, amikor gyorsan merül, melegszik vagy rosszabb esetben x százaléknál kikapcsol az iPad. Ha a hibák bármelyikét észleled gyorsan kell cselekedni, mert ilyenkor az akkumulátort kell műtéti csere alá vonni.

Sokan csak a fizikális állapotokkal törődnek, pedig egy műszaki termék “mentális állapota” sem játék. A lassuló, bezavarodó képernyő jelenetek, a nehézkes töltés, a lefagyás annak a jele is lehet, hogy bizony hiányol már egy szoftverfrissítést. Ezt leszámítva persze lehetőség van még adatmentésre, visszaállításra is.

iPhone Professzor speciális iPad-es tippjei az iPad mini 4 “kezelésében” óriási segítséget nyújtanak, szóval mindig jobb, ha szakemberre bízzuk “műszaki társunkat”. Persze, a kiváló szakember kiválasztása is fontos döntéshozatali feladat.

Kit válasszak?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis mi alapján döntsd el, miféle műszaki professzor kezébe bízod készüléked, nos, valójában vannak árulkodó jelek, amelyekre nem árt figyelni.

Az egyik ilyen a megbízható beszerzési forrás, sőt, sok esetben a termékfelvásárlás lehetősége is adott. Nemcsak precízen, de gyorsan is dolgoznak iPad-eddel, amely a professzionalitás egyértelmű jele. Persze a javítás alapvető követelménye még, hogy adatvesztés nélkül történjen, illetve jobb helyeken a bevizsgálás is ingyenes.

Ha ezeket tapasztalod, akkor nyugodtan rábízhatod készüléked egészségügyi állapotát, mert biztos kezekben lesz. Végeredményben pedig az a lényeg, hogy jobb lesz, mint újkorában.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...