Saját KB bal
Saját KB jobb

Értékeink védelmében

A bejárati ajtó a családi ház egyik legfontosabb eleme, mely elsősorban az ingatlan megfelelő biztonságáért felel. Egy rosszul záródó, instabil bejárat hívogató a betörők számára. Napjainkban a betörések jelentős hányadát a bejárati ajtón keresztül követik el. Ennek oka az ajtók nem megfelelő biztonságtechnikai felszereltségében keresendő. A betörők igen kifinomult technikával dolgoznak, így az sem mindegy, hogy milyen típusú biztonsági ajtót választunk otthonunk védelmére. Az ajtó anyaga és felszereltsége nagyban meghatározza a bejárat hatékony és biztos működését. A fém biztonsági ajtó beépítésével nem kell éjszakai besurranó tolvajoktól tartanunk, és távollét esetén is biztonságban tudhatjuk értékeinket.

Egyedi igények, egyedi ajtó

A sablon megoldások helyett érdemes az egyedi bejárati ajtó lehetőségét is megvizsgálnunk. Az ajtó egyedisége nem pusztán a külső jegyekben lelhető fel, hanem a technikai felszereltségben is. Az egyedi méretre gyártott ajtó hétféle betörésvédelmi biztonsági megoldással választható. Minden egyes ajtó fémlappal megerősített, a tok körkörös zártszelvény, a kiváló minőségű zárak több ponton felelnek a tökéletes záródásért.

A standard, plusz és extra kategóriákban közel 100-féle szerkezeti kivitelezés közül választhatunk. Az üvegbetétek és bevilágítóablakok mellett az egy- vagy kétszárnyú kivitel is megoldható. Kifejezetten panellakásokhoz, de zárt lépcsőházba vagy részleges nyitott kültérre is találunk biztonsági ajtót.

Külsőben is a maximum

Az ajtólap sokféle mart mintázattal kérhető, és a széles kilincs kínálatban is mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő nyitókart. Az ajtó színét közel 70-féle színből választhatjuk ki, ráadásul lehetőségünk van az oldalakon eltérő színezést kérni.

A színmintákról a cég honlapján is tájékozódhatunk, de a monitor néha nem adja vissza a valós árnyalatot. A helyszíni felmérésre érkező munkatársnál található színskálából biztosan azt a színt választhatjuk ki, amelyiket szeretnénk.  

Hogyan lehet biztonsági ajtóm?

A NÍVÓ Biztonsági Ajtó munkatársai telefonos vagy e-mailes megkeresés után felveszik Önnel a kapcsolatot. A szakemberek a helyszíni felmérés után árajánlatot adnak, majd a jóváhagyott rendelést követően, a cég saját üzemében legyártják az egyedi ajtót. Kiszállítás után az ajtó beszerelésre kerül, majd az új bejáratot Ön már tisztán és rendezetten veheti át.

Ha most rendeli meg biztonsági bejáratát, akkor a felmérés, a házhozszállítás díjmentes, és a régi ajtó elszállításáról sem kell gondolkodnia. További ajándékként optikai kitekintő, belső gombfordító és öt garnitúra kulcs is jár az ajtóhoz. Biztonsági ajtóval, egyszeri beruházással hosszú évtizedekre szavatolhatja otthona nyugalmát! A fém ajtó korrekt ár-érték arányon rendelhető és az aktuális akciók keretében még további nagyszerű ajánlatok közül választhat. 

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...