Saját KB bal
Saját KB jobb

Ellenőrzött beléptetés a record termékeivel

A személy- és járműforgalom ellenőrzés során a felügyeletnek számos szabályt és előírást szükséges betartani. A record termékek azonban nem csak a biztonsági követelményeknek felelnek meg, hanem a kényelmi és gyorsasági elvárásoknak is maradéktalanul eleget tesznek.

Látogató menedzsment automatizált rendszerrel

Az automatizált biztonsági rendszerek segítenek abban, hogy az adott helyre csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek léphessenek be. Az automatizált megoldások bármelyik szintű biztonsági követelménynek képesek megfelelni, így bárhol használhatók ezek az eszközök. A legnépszerűbb és leggyakrabban keresettek között megtalálható a biztonsági zár, zsilip rendszerbe kötött belépés, gyorskapu, korlát és a record kínálatában elérhető forgóajtó is. 

A biztonsági engedélyek és jogosultságok meghatározásakor elsősorban az alkalmazottak, a beszállítók és a látogatók között célszerű különbséget tenni. Ezek természetesen csak a legfőbb csoportok, azonban a sajátos igények szerint még számos további csoportot ki lehet alakítani. 

Átjáró zsilip

A record FlipFlow termékek hatékony automatikus rendszerrel garantálják a látogatók és a személyzet akadálymentes, ellenőrzött áthaladását. Az átjáró zsilipeket általában repülőtereken és egyéb, fokozott biztonsági szintet megkövetelő helyeken alkalmazzák. A FlipFlow ajtók tökéletesen szabályozzák, hogy az adott személy csak a megfelelő jogosultsággal léphessen be a közösségi térből a korlátozott zónába. Az ilyen jellegű átjáró rendszerek a legtöbb esetben egymás mögött és egyetlen menetirányban alkalmazhatók. A biztonságtechnikai rendszer azonnal lezár és jelez, ha valaki visszafelé szeretne menni, valamit bent hagy a két ajtó között, esetleg egy másik személyt a hátán próbál átjuttatni a FlipFlow ajtóban. 

Hatékony biztonság

Az R 62 zsiliprendszer tervezése folyamán a FlipFlow rendszer alapjai kerültek felhasználásra, így a megbízhatóság és biztonság garantált. A modern építészeti trendeknek teljes mértékben megfelel a zsiliprendszer, így az esztétikailag kifejezetten kényes helyeken is kitűnően alkalmazható. A modern stílus mellett természetesen a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a kifogástalan működésre és a költséghatékony üzemeltetésre egyaránt.

A R 62 további különlegessége, hogy a moduláris felépítésnek köszönhetően kitűnően testreszabható a biztonsági rendszer az egyéni igények szerint. Az R 62 használható a hagyományos zsiliprendszerben, de ellátható kifejezetten érzékeny taposószőnyeggel és 3D-s kamerával egyaránt. A legkisebb fizikai kontaktust is érzékelő taposószőnyeg, illetve a 3D-s kamera segítségével biztosítható, hogy egynél több személy ne tartózkodjon a biztonsági területen. Azonban ha valaki mégis megpróbálna akár a hátán bevinni egy illetéktelen személyt, a taposószőnyeg és a 3D-s kamera azonnal jelzi a problémát.       

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...