Saját KB bal
Saját KB jobb

Innovatív nőgyógyászat

A Fotona által fejlesztett Smooth™ technológia forradalmasította az esztétikai nőgyógyászatot, amelynek köszönhetően egy új irányt vett a nőgyógyászat is. Segítségével ugyanis már olyan nőgyógyászati problémák is kezelhetőek intim lézerrel, amelyek eddig csak műtéti beavatkozással voltak gyógyíthatóak. A következő pár sorban most bemutatok Önnek ezek közül néhány hatékony eljárást.

A Twinlight kezelésekről

Európában elsőként vezette be a Vitalium Laser Centre, a Twinlight kettős lézer technológiát, a nőgyógyászati intim lézerkezelésekben. Az ND:YAG kezelésekkel kiegészített intim lézeres beavatkozásokat mindössze 3 év alatt fejlesztette ki Jorge E. Gaviria venezuelai nőgyógyász. Az új lépés hatására, az eddigi CO2 és Er:YAG lézerkezelésekhez viszonyítva most hússzor mélyebben lehet kötőszöveti rugalmasságot fokozó hatást elérni, mindezt a felszíni hám sérülése nélkül!

Lényege, hogy a kezelés során áramló energia, beindítja azon regenerációs folyamatokat, amelyek során a rugalmasságért felelős kollagénrostok nagy mértékben megrövidülnek, és rövidebb idő alatt sokszorozódik meg a számuk is. A 3D hatást a Neodímium lézer adja FRAC3 és Piano módban. Így az 50 mikron mélység helyett már 10 mm mélységben alakulnak át a rostok.

Mi következik ebből?

20x mélyebb hatás, esztétikai és orvostudományi előrelépés, amely számos problémára megoldást kínál.

Kellemetlenségek gyógyíre

Hallott már a stressz inkontinenciáról? Sajnos számos embernél jelentkező betegség, amely vizelettartási zavarokat eredményezhet; köhögéskor, tüsszentéskor, futáskor, járáskor vagy fizikai terheléskor. Az Er:Yag lézerkezelés segítségével a kollagén rostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezalatt korrigálja azt a megváltozott anatómiai helyzetet, amely magához a vizeletvesztéshez vezetett.

Ezen kívül, igénybe vehetőek még kezelések a kevert vagy késztetéses inkontinencia kezelésére is.

Az olyan komoly nőgyógyászati problémáknál, mint a hüvelyszárazság, az ellazult hüvely szindróma vagy a hüvelyfal süllyedés, szintén szakszerű megoldásra van szükség.

Igénybe vehetőek még méhszáj, kondiloma, méhszájseb, hüvely- és gáttáji fájdalom, kisajak depigmentáció kezelések is.

A kezeléseket ambuláns vendégek is alkalmazhatják, nem szükséges napokra kiszakadni a megszokott életmódjából. A testi-lelki ráhangolódás érdekében azonban mindenképpen ajánlott a különböző exkluzív szolgáltatásokkal bővített, kényelmi programot választani.

A Hotel Európa fit****superior professzionális lézeres kezelései között megannyi betegségre, kényes problémára megtalálja a megoldást.

Amennyiben érdeklődik néhány konkrét eljárás iránt, akkor ajánlom figyelmébe az Európafit lézeres intimplasztikáját!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...