Saját KB bal
Saját KB jobb

Különleges út a legjobb barátokkal

Egy jeles alkalom várja, hogy méltón megünnepeljétek? Egy leány- vagy legénybúcsú idejére szeretnél egy igazán ütős meglepetéssel előrukkolni, amire biztos mindig emlékezni fog mindenki? Mi bemutatunk egy remek lehetőséget, amivel garantáltan nem foghatsz mellé!

Buli, legény- vagy leánybúcsú limuzinnal

Bár szombat esténként egyre gyakrabban feltűnik néhány csillogó, hosszú autó, amiből jókedv, hangos zene és persze nevetés szűrődik ki. A benne ülők már rátaláltak a PLS Partylimuzinra, és éppen ismerkednek a limuzinok nyújtotta luxus életérzéssel. Ma már bármilyen alkalomból, bármikor lehet limuzint bérelni, nem kell hozzá semmilyen különleges indok, hiszen már árban is elérhető közelségbe kerültek mindenki számára. Míg régen csak a tehetősebb réteg engedhetett meg magának egy limuzinos utazást, addig manapság már nem kell 1-2 havi fizetést rákölteni egy útra. Éppen ennek is köszönhető az, hogy egyre gyakrabban fedezik fel a fiatalok, hogy milyen remek lehetőséget nyújt egy limuzinos utazás egy leánybúcsúra vagy éppen az esti buli előtt. 

A PLS Partylimuzinjaiban igényes belső kialakítás és számos extra várja a leendő utasát, mint amilyen az ingyen Wi-Fi és a lézershow. Arról nem is beszélve, hogy ha úgy tartja kedvünk, akkor akár a tetőablakon is integethetünk a tátott szájjal bámuló közlekedőknek. Ki ne érezné magát igazi sztárnak egy ilyen alkalom után?

Arról nem is beszélve, hogy ha az esti buli helyszínére a PLS Partylimuzinnal érkezünk, akkor Budapest 2 legnagyobb klubjában ingyenes belépő és fejenként egy welcome shot vár minden utast. Miért is ne legyen így az esti buli helyszíne a Morrison’s 2 vagy éppen a LIGET Club?

Városnézés limuzinnal

Természetesen nem csak partyjáratnak használhatuk a limuzinokat, hanem akár városnézésre is méltó környezetet biztosít. Ha ehhez a Chrysler 300 C limuzint választjuk, akkor nem csak a környező épületekben gyönyörködhetünk, hanem a kialakításának hála akár felfelé is megcsodálhatjuk a látványt. Ez egy egyedülálló lehetőség egy izgalmas városnézésre, hiszen más szemszögből már biztosan az unalomig ismerjük hazánk fővárosát.

Esetleg szülinap vagy szalagavató méltó megünneplése a várt alkalom? Semmi akadálya, hiszen a PLS Partylimuzinnál számos akcióval is kedveskednek a különböző alkalmakra. Arról nem is beszélve, hogy igazán emlékezetes és gyönyörű fotók készülhetnek a limuzin belsejében és mellette állva is, így biztosan bőven marad emlékünk erről a felelmelő utazásról és a nagy alkalomról. 

Ne félj átélni a luxust és a hozzá tartozó különleges életérzést! Bérelj limuzint minden alkalomra!

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...