Saját KB bal
Saját KB jobb

Mi alapján válassza ki a megfelelő kamerarendszert töltőállomására?

Napjainkban nagy jelentősége van annak, hogy egy vállalat hogyan reagál a biztonságtechnikai kihívásokra. Az esetleges bűncselekmények, visszaélések elkerülése végett érdemes beruházni egy komplex biztonsági videórendszerre. Az alábbiakban megosztjuk Önökkel azokat a szempontokat, amiket végig kell gondolni a beszerzés előtt.

Könnyen kezelhető legyen!

Az első és legfontosabb, hogy olyan rendszert válasszon, amit könnyen és kényelmesen tud kezelni. Ezzel nagyban megkönnyíti a mindennapi munkáját.

A Multicore-nál elérhető Tokheim Eye rendszer rugalmasan kezeli a felvételeket és egy applikáció segítségével bárhol és bármikor, saját telefonján keresztül rápillanthat a töltőállomásra. A rendszer a tranzakciókat külön állományokba gyűjti. A rendszer rögzíti a tankolás idejét és a bizonylat számát is hozzárendeli ezekhez. Így könnyen visszakereshetővé válik az adott tranzakció. Elég csak az ominózus állományt megnyitni, nem kell az egész felvételt végignézni.

A rögzített felvételeket nemcsak a telefonon nézheti vissza, hanem más multimédiás eszközhöz is könnyedén csatlakoztathatja.

Összekapcsolható legyen más rendszerekkel

Érdemes olyan kamerarendszert választani, ami könnyedén csatlakoztatható más rendszerekhez, eszközökhöz, továbbá fontos, hogy kompatibilis legyen a már meglévő hálózattal.

A Tokheim EYE kamerarendszerhez hozzá lehet rendelni a tankoló automatákat, az üzemanyag és tartály elemeket vagy a tűzjelző berendezéseket is. Ezzel nagyfokú hatékonyság érhető el, hiszen egy felületen tudja ellenőrizni az egységek működését. Kiépítéséhez nem szükség új kamerarendszert vásárolni, a már meglévőre is lehet telepíteni.

Kapcsolt alkalmazások

Gyakorlatiasság szempontjából olyan funkciókra is szüksége lehet, amikre elsőre nem is gondolna. Például egy rendszámtábla felismerő program hasznos lehet a visszaélések megelőzése érdekében. A rögzített rendszámot el is tárolja a rendszer, így ha újra találkoznak a nem fizető ügyféllel, a rendszer figyelmezteti az eladókat. A rendszerben olyan szoftver is telepíthető, ami felhívja a figyelmet a gyanús esetekre, így akár a munkavállalói lopásokra is.

A Tokheim EYE videórendszer az összes fenti funkciót tudja, legnagyobb előnye a komplexitása.

A videórendszer egy komplett rendszer részeként üzemeltethető, megkönnyítve ezzel a mindennapi munkát, pénzt, időt és energiát spórolva a vállalat egészére nézve.

Amennyiben videórendszert szeretne telepíteni, és érdeklődik a Tokheim EYE komplett rendszere iránt, keresse fel a Multicore benzinkúttechnika és szerviz munkatársait. Bármilyen kérdés esetén készséggel állnak rendelkezésére, hogy együtt megtalálják a legoptimálisabb megoldást.

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...